lauantai, 29 syyskuu 2012 12:46

Alueellisten tutor-valmentajien koulutus käynnistyi

Kirjoittanut

Helsingissä käynnistyi lauantaiaamuna Jääkiekkoliiton alueellisten tutor-valmentajien koulutus. Kaksipäiväiseen koulutustapahtumaan osallistuu yhteensä 36 henkilöä.


Tutor-valmentajat ovat entisiä pelaajia ja kokeneita valmentajia, joiden jääkiekkokokemus jalkautetaan tukemaan Jääkiekkoliiton alueellista toimintaa. Uudistuksen tavoitteena on tukea lasten valmennusta seuroissa.

- Tutor-valmentajien toiminta on sukua maajoukkuevalmentajien seurakierroksille, joista olemme saaneet erinomaista palautetta, Jääkiekkoliiton huippu-urheilujohtaja Rauli Urama sanoi avauspuheessaan.

- Tutor-valmentajat kiertävät seuroissa ja tarjoavat tukeaan seuravalmentajille. Tällä toiminnalla lisäämme vuoropuhelua jääkiekkokentällä ja tuemme liiton aluevalmentajien työtä, Urama sanoi.

Kaksipäiväisen koulutustapahtuman tarkoituksena on luoda toimintamallit nyt käynnistettävälle tutor-toiminnalle. Tutorit toimivat oto-pohjalta.

- Valmista mallia ei ole, joten järjestelmä päästään rakentamaan alueiden ja seurojen tarpeista. Tämä on erinomainen lähtökohta, sanoi liiton nuorisopäällikkö Turkka Tervomaa avauspuheessaan.

• Kerromme tutor-valmentajista tarkemmin myöhemmin Leijonat.fi:ssä ja Leijonat-lehdessä

Olet nyt

Lisää uutisia kotimaasta