lauantai, 12 marraskuu 2011 20:08

Tamminen, Korpi ja Jalonen palkittiin ansiomitalein

Kirjoittanut

121111_karjala_turnaus_2430.jpg
Juhani Tamminen (vas.), Rauno Korpi, Jukka Jalonen vastaanottivat lauantaina Suomi-Tshekki-ottelun yhteydessä Suomen Valmentajien ja Suomen Jääkiekkoliiton yhdessä anomat liikuntakulttuurin ansiomitalit ja arvoristit.


Tunnustukset myönsi anomuksesta Opetus- ja kulttuuriministeriö. Ansioristi luovutettiin Korvelle ja Tammiselle, Leijonien päävalmentaja Jalonen puolestaan otti vastaan ansiomitalin kultaisin ristein. Tunnustuksen luovuttivat Olympiakomitean valmennuspäällikkö Kari Niemi-Nikkola ja Suomen Jääkiekkoliiton liittohallituksen varapuheenjohtaja Harry Bogomoloff.

ANSIORISTI, Rauno Korpi
Rauno Korpi on yksi pitkäaikaisimmista jääkiekon ammattivalmentajistamme, jolla on vankka kokemus junioreista aikuisiin. Suomen maajoukkueiden pitkäaikaisella päävalmentajalla on myös kokemusta ulkomaisten seurajoukkueiden valmennuksesta. Korpi on aina halunnut viedä omaa kokemustaan muille valmentajille, ja on tunnustettu kouluttaja sekä urheilussa että yritysmaailmassa.

ANSIORISTI, Juhani Tamminen
Juhani Tammisen ura on muodostunut pitkästä pelaaja- sekä sen jälkeisestä valmentajaurasta. Kokemusta on kertynyt sekä koti- että ulkomailta. Tamminen on edelleen suomalaisen jääkiekon vahva vaikuttaja ja väriläiskä. Valmennuksen lisäksi hän on toiminut yrityskouluttajana.

Tamminen on pitkäaikainen Suomen Valmentajien ja Suomen Ammattivalmentajien jäsen. Hän on muistanut puhua yhdistysten puolesta valmentajille – myös muille kuin jääkiekkovalmentajille.

ANSIOMITALI KULTAISIN RISTEIN, Jukka Jalonen
Jukka Jalonen on toiminut jo pitkään jääkiekon valmennuksen ja koulutuksen parissa, eri ikäisten ja eri tasoisten pelaajien sekä valmentajien kanssa. Monipuoliset kokemukset niin koti- kuin ulkomailta ovat koulineet hänestä pitkäjänteisen ja oman valmennusideologiansa löytäneen valmentajan. Hänen toimintansa valmentajayhteisöissä on ollut siltoja rakentavaa.

Olet nyt

Lisää uutisia kotimaasta