keskiviikko, 13 marraskuu 2019 10:10

Seuratoimija Henri Hämäläinen Pitäjänmäen Tarmosta: "Mä olen tämmönen jokapaikanhöylä"

Kirjoittanut Terhi Varjonen
Henri Hämäläinen Pitäjänmäen Tarmosta oli yksi lauantaina 9.11. palkituista Vuoden Tekijöistä.  Henri Hämäläinen Pitäjänmäen Tarmosta oli yksi lauantaina 9.11. palkituista Vuoden Tekijöistä. Terhi Varjonen

Henri Hämäläinen on perheenisä, joka on ollut Pitäjänmäen Tarmon toiminnassa mukana kolmisen vuotta. Innostus seuratoimintaan lähti siitä, kun oma poika lähti jääkiekkoa harrastamaan.

- Ajattelin silloin, että oon kuitenkin siellä hallilla, niin lähdin sitten apuvalmentajaksi.

Hämäläinen on tällä hetkellä 2010-2011 -syntyneiden vastuuvalmentajana, mutta hän on käytännössä tekemisissä kaikkien ikäluokkien kanssa.

Hämäläinen sai Karjala-turnauksen lauantaina järjestetyssä Vuoden Tekijät -tilaisuudessa tunnustuksen työstään seuran hyväksi, kun hänet palkittiin yhtenä Etelän alueen Vuoden Tekijänä. Palkitsemisperusteissa sanotaan muun muassa, että Henri on innokas ja pyyteetön tekijä seurassa, ja hänen tekemisen intonsa on sellaista mistä jokainen voi ottaa oppia. Henri on todellakin monessa mukana.

- Yhden A-junnujenkin pelin kävin valmentamassa, kun hälytettiin. Voi sanoa, että lasten kiekkokoulusta aikuisten kiekkokouluun oon ollut mukana. Ja hallituksessakin. Mä oon tämmönen jokapaikanhöylä, sanoo Hämäläinen.

Hämäläinen aikoo olla mukana jääkiekkoperheessä niin kauan kuin vain mahdollista.
 

Marraskuussa suomalainen urheiluyhteisö kiittää ja nostaa yhteisvoimin esiin seuratoimijoita, vapaaehtoisia ja seuran arjessa mukana olevia ihmisiä – juuri niitä, jotka tekevät päivästä toiseen parhaansa mahdollistaakseen seuran arjen ja toiminnan. #Kiitosseuratoimija-tunnisteella jaetuista julkisista postauksista  Suomen Olympiakomitea ja OP valitsevat vuoden vapaaehtoisen seuratoimijan. Vuoden vapaaehtoinen seuratoimija palkitaan vapaaehtoisten päivänä 5.12. ja hän saa seuralleen 3000 euron stipendin.

Marraskuun teemakuukausi on osa syksyn käynnissä ollutta #seurasydän-kampanjaa, jonka tarkoituksena on innostaa seuroissa toimivia ihmisiä levittämään seurassa vallitsevia yhteisöllisyyden arvoja ympärilleen niin sosiaalisessa mediassa kuin omassa toiminnassaan.