keskiviikko, 25 toukokuu 2016 09:28

Suomi-sarja // Pyry kiinnitti kokeneen hyökkääjänsä ja pestasi nuoren maalivahdin

Kirjoittanut
Timo-Pekka Heikkinen on yksi Suomi-sarjan parhaista pelaajista. Timo-Pekka Heikkinen on yksi Suomi-sarjan parhaista pelaajista. Jukka Salminen

Suomi-sarjassa menneellä kaudella neljänneksi sijoittunut Nokian Pyry on tehnyt jatkosopimukset hyökkääjien Timo-Pekka Heikkinen ja Toni Rautakorpi sekä puolustaja Tomi Pylvänäisen kanssa.

Etenkin 30-vuotiaan Heikkisen jatkosopimus on todella tärkeä. Oikealta ampuva hyökkääjä on pelannut urallaan yli 300 Mestiksen runkosarjaottelua ja saavuttanut muun muassa Mestiksen mestaruuden ja kolme hopeaa.

Menneellä kaudella hän oli runkosarjassa Pyryn neljänneksi paras pistemies tehoin 15+15=30, vaikka väliin jäi yksitoista ottelua.

Uusina pelaajina nokialaisjoukkueeseen liittyvät hyökkääjä Jani Leino ja maalivahti Kalle Hokkanen. Viimeksi mainittu torjui menneellä kaudella Suomi-sarjaa VG-62:n maalilla, Mestistä TUTO Hockeyssa ja A-nuorten Mestistä TUTO Hockeyssa.

Leino on nokialaisyleisölle tuttu pelaaja kausilta 2011-2014, jolloin hän edusti Pyryä edellisen kerran. Sen jälkeen ura jatkui LeKin riveissä Mestiksessä ja KooVeen riveissä Suomi-sarjassa.

Lisää aiheesta Nokian Pyryn verkkosivuilla.

 

Suomi-sarja kausi kaudelta

Etsi sivustolta