lauantai, 28 maaliskuu 2015 21:52

Suomi-sarja // Edelmann torjui kaiken - ”Hieno projekti sai palkinnon”

Kirjoittanut
Mikael Edelmannin vartiomalla maalilla riitti tilanteita, mutta maalivahti veti pidemmän korren. Mikael Edelmannin vartiomalla maalilla riitti tilanteita, mutta maalivahti veti pidemmän korren. Petteri Ikonen

Jokipojissa toisen kautensa pelannut maalivahti Mikael Edelmann piti ratkaisevassa loppuottelussa nollat ja torjui 24 kertaa. Suomi-sarjan mestaruus maistui nuorelle maalivahdille.

- Kesällä lähdettiin liikkeelle nollista lähes kokonaan uudella porukalla. Ei tässä oikein vielä ymmärrä sitä mitä tehtiin, tunnelmoi Edelmann 2-0-voittoon päättyneen ratkaisevassa.

- Hieno projekti sai palkinnon! Tuntemattomat äijät lyötiin samaan koppiin, ja niin siitä porukasta kasvoi voittava joukkue.

Edelmannin kanssa samoilla linjoilla oli Jokipoikien oma kasvatti Jere Niemelä. Puolustaja kuului joukkueensa luottopelaajiin koko kauden ajan.

- En ole koskaan voittanut mitään. Tässä samassa kotihallissa juhlittiin muutama vuosi sitten nuorten SM-liigaan nousemista, mutta nouseminen ei ole sama asia kuin mestaruus, Niemelä kertoi.

Jokipojat voitti puolivälierissä Huntersin otteluvoitoin 3-0, välierissä HC Satakunnan 3-1 ja loppuotteluissa Hermeksen 3-0.

- Meillä oli urheilullinen ja sitoutunut jengi. Nämä olivat avainasiat, joilla pärjättiin pudotuspeleissä. Uskottiin siihen, että voidaan onnistua, kun hoidetaan asiat hyvin, Niemelä päätti.

 

Suomi-sarja kausi kaudelta

Sarjojen sivut

Jääkiekkoliiton alaisten sarjojen kausi päättyi koronaviruksen vuoksi 12.3.2020. Lue lisää täältä.

Liiga

Naisten Liiga

Mestis

Suomi-sarja

Nuorten SM-liiga

B-nuorten SM-sarja

B2-nuorten SM-sarja

C-nuorten SM-sarja

Rullakiekon SM-liiga

 

Etsi sivustolta