keskiviikko, 17 syyskuu 2014 12:54

Suomi-Sarja // JHT: ”Olen tyytyväinen pelaajien yritykseen ja panokseen harjoituskaudella”

Kirjoittanut

Viime kaudella Suomi-Sarjan välieriin asti edennyt kalajokelainen JHT lähtee uuteen kauteen tavoittelemaan playoff-paikkaa. Päävalmentaja Robert Pukalovicille alkava kausi on toinen JHT:n päävalmentajana, mutta kaikkiaan kuudes kausi Suomessa.

- Lähdemme parantamaan pelillisesti viime kaudesta ja tavoittelemme playoff-paikkaa. Valmentajana tavoitteeni on saada aikaan kilpailua pelipaikoista. Tämä edellyttää sitä, että meillä on suhteellisen laaja pelaajarinki, ja pelaajat pysyvät myös terveinä, päävalmentaja Pukalovic kertoo.

Toista kauttaan JHT:ta valmentava Pukalovic pelasi 1990-luvulla neljä kautta Suomessa Kalajoen Junkkarien ja KalPan riveissä. Nyt miehellä on siis käynnistymässä valmennustyöt mukaan luettuna kuudes kausi Suomessa. Pukalovic on peliuransa jälkeen valmentanut kotimaassaan Slovakiassa. Tähän kauteen valmistautuminen ei ole sujunut ongelmitta.

- Harjoituskauden alussa meillä oli ongelmia jäähallimme jään kanssa. Jääkoneet reistailivat, ja emme ole pystyneet harjoittelemaan suunnitellusti. Harjoituskauden loppua kohti pystyimme jo harjoittelemaan suunnitellusti, ja olen tyytyväinen pelaajien yritykseen ja panokseen harjoituskaudella.

Joukkueen riveissä jatkavat muun muassa nykymuotoisen Suomi-Sarjan (pelattu vuodesta 1999 lähtien) kautta aikojen pistepörssin kärkikaksikko Henri Mustonen - Sami Markkanen.

- Joukkueen vahvuuksia ja heikkouksia on hankala käydä erittelemään vielä tässä vaiheessa, mutta jokainen osa-alue tarvitsee vielä parannusta. Olemme kuitenkin oikealla tiellä.

JHT pelaa samassa välisarjalohkossa Kokkolan Hermeksen, Vaasan Red Ducksin ja Rovaniemen Kiekon kanssa.

- Uskon Hermeksen ja Red Ducksin olevan paljon kovempia joukkueita kuin mitä ne olivat viime kaudella. RoKista ei kannata puhua oikeastaan mitään, koska se on aina kova joukkue, Pukalovic päättää.

 

Suomi-sarja kausi kaudelta

Sarjojen sivut

Jääkiekkoliiton alaisten sarjojen kausi päättyi koronaviruksen vuoksi 12.3.2020. Lue lisää täältä.

Liiga

Naisten Liiga

Mestis

Suomi-sarja

Nuorten SM-liiga

B-nuorten SM-sarja

B2-nuorten SM-sarja

C-nuorten SM-sarja

Rullakiekon SM-liiga

 

Etsi sivustolta