maanantai, 15 helmikuu 2016 09:56

Suomi-sarja // S-Kiekko ja KOOVEE ottivat äärettömän tärkeät voitot

Kirjoittanut
Tomi Poikonen on ollut tällä kaudella S-Kiekon paras pistemies tehoin 17+17=34. Tomi Poikonen on ollut tällä kaudella S-Kiekon paras pistemies tehoin 17+17=34. Riku Saari

Suomi-sarjan runkosarjan toiseksi viimeinen viikonloppu tarjosi vielä saumat pudotuspeleihin S-Kiekolle ja KOOVEElle.

Kymmenentenä oleva S-Kiekko voitti sunnuntaina kahdeksantena olevan AIK:n maalein 8-3 kaventaen piste-eronsa oululaisjoukkueeseen viiteen pisteeseen. Kummallakin on vielä jäljellä kaksi runkosarjaottelua.

Joukkueiden välissä sarjataulukossa oleva KOOVEE on kerännyt kaksi pistettä S-Kiekkoa enemmän. Perjantaina KOOVEE kaatoi jatkoajalla KJT:n maalein 3-2, ja lauantaina tamperelaiset kellistivät JHT:n 6-2.

S-Kiekko tarvitsee kolmen pisteen voitot kummastakin tulevan viikonlopun ottelustaan noustakseen pudotuspeleihin, ja samaan aikaan AIK:n on hävittävä varsinaisella peliajalla omat ottelunsa.

S-Kiekko kohtaa lauantaina yhdeksäntenä olevan KOOVEEn, joten panokset ovat kovat. KOOVEElla on vielä pienet saumat seitsemäntenä olevan KJT:nkin ohittamiseen. Eroa joukkueilla on viisi pistettä.

Runkosarjan kuuden kärki erottui jo hyvissä ajoin omaksi joukokseen. Ketterä varmisti viikonloppuna runkosarjan voiton, ja PYRY sekä Karhu HT taistelevat kakkosijasta.

Nelossijassa eli viimeisessä kotietuun oikeuttavassa sijassa on kiinni tappioputkensa katkaissut Iisalmen Peli-Karhut.

Suomi-sarjan tilastot löydät täältä.