maanantai, 25 tammikuu 2016 10:22

Suomi-sarja // KOOVEE katkaisi IPK:n voittoputken: ”Taisteltiin nöyrästi”

Kirjoittanut
Sunnuntaina pisteet 1+1=2 kerännyt Janne Anttila on KOOVEEn sisäisessä pistepörssissä toisena tehoin 10+13=23. Sunnuntaina pisteet 1+1=2 kerännyt Janne Anttila on KOOVEEn sisäisessä pistepörssissä toisena tehoin 10+13=23. Pasi Mennander

Suomi-sarjan keskikastissa majaileva Tampereen KOOVEE taistelee kynsin ja hampain pudotuspelipaikasta.

Yhdeksäntenä oleva tamperelaisjoukkue antoi sunnuntaina vahvan näytön osaamisestaan kukistaessaan kotikaukalossaan sarjassa toisena olevan Iisalmen Peli-Karhut maalein 4-3 (2-1, 0-0, 1-2, 1-0).

Jatkoajalla ratkaisevan osuman iski KOOVEEn Kim Pettersson, ja tuo maali katkaisi sarjan ennakkosuosikkeihin lukeutuvan IPK:n viiden ottelun voittoputken.

- Jatkoajalla Kim Petterssonilta hyvä maalinedustapelaaminen ja tärkeä voittomaali 4-3. Kokonaisuutena hyvä peli meiltä, KOOVEEn päävalmentaja Samuli Simula tuumi tamperelaisseuran verkkosivuilla.

- Välillä oltiin puolustuskannalla, mutta taisteltiin nöyrästi. Av onnistui täydellisesti, nollattiin sarjassa eniten yv-maaleja tehnyt joukkue. Alkavalla viikolla harjoitellaan huolellisesti ja valmistaudutaan tulevan viikonlopun kahteen tärkeään peliin.

Tulevana viikonloppuna KOOVEE kohtaa sarjataulukossa perässään olevat S-Kiekon ja HC Indians Kaarinan. Viimeisestä pudotuspelipaikkaa pitää nyt hallussaan oululainen AIK, joka on kerännyt yhden pisteen KOOVEEta enemmän.

Sijalla seitsemän olevalla KJT:lla on kaksi pistettä KOOVEEta enemmän, joten taistelu pudotuspeliviivalla on kovaa.

Sarjan kärjessä ei tapahtunut viikonloppuna muutoksia. Ketterä pitää piikkipaikkaa, IPK on toisena ja Nokian Pyry kolmantena. Neljäntenä oleva JHT on saanut kannoilleen Karhu HT:n, jonka voittoputki on jo seitsemän ottelua pitkä.

Suomi-sarjan otteluohjelman ja tilastot löydät täältä.