perjantai, 09 lokakuu 2015 14:05

Suomi-sarja // KJT:lle hyökkääjävahvistus: ”Kyllähän se luonteesta kertoo”

Kirjoittanut
Samuli Valvisto teki viime kaudella Mestiksessä kuusi maalia. Samuli Valvisto teki viime kaudella Mestiksessä kuusi maalia. Petteri Ikonen

Kahdella edellisellä kaudella Mestistä Kiekko-Vantaan riveissä pelannut hyökkääjä Samuli Valvisto, 25, on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Suomi-sarjassa pelaavan KJT:n kanssa.

Valvisto toimi viime kaudella Kiekko-Vantaan kapteenina sen jälkeen, kun edelliset kapteenit Artem Iossafov ja Tomi Tuomisto olivat siirtyneet pois vantaalaisjoukkueen riveistä.

- Kyllähän se pelaajan luonteesta kertoo, kun on historiaa kapteenistoista. Soitin Valvistolle ja kysyin halukkuutta tulla meille pelaamaan, KJT:n päävalmentaja Joni Petrell avaa sopimuksen syntymisen taustoja seuransa verkkosivuilla.

- Kerroin hieman joukkueen taustoista ja olimme nopeasti samalla sivulla. Tärkeintä kuitenkin oli, että mielenkiinto meille tulemiseen oli molemminpuolista.

Valvisto on pelannut Mestiksessä yhteensä 38 runkosarjaottelua tehoin 9+11=20. Suomi-sarjassa hän on pelannut aiemmin kausina 2011-2014 HC Satakunnan peliasussa, jossa runkosarjaotteluita kertyi 86 tehoin 33+42=75.

Lisää aiheesta KJT:n verkkosivuilla.