keskiviikko, 02 syyskuu 2015 14:20

Suomi-sarja // JHT:n riveihin ulkomaalaisväriä ja Mestis-kokemusta

Kirjoittanut
Matti Kivisilta on nähty Kalajoella usein maalijuhlien keskipisteenä. Matti Kivisilta on nähty Kalajoella usein maalijuhlien keskipisteenä. Petteri Ikonen

Suomi-sarjan kauteen valmistautuva Kalajoen JHT on tehnyt kauden 2015-2016 kattavat sopimukset hyökkääjien Ragnar Russ, 20, ja Joona Rönkkö, 23, sekä maalivahti Juraj Holly, 24, kanssa.

Russ pelasi viime kaudella Asplövenin riveissä Ruotsin junioriliigaa. Rönkkö sen sijaan kiekkoili Mestiksessä Peliittojen riveissä, mutta hän jäi pisteittä 25 pelaamassaan runkosarjaottelussa. Hollyn kausi kului Slovakian kakkostasolla.

Uutena try-out -pelaajana kalajokelaisjoukkueen riveihin liittyy yhdysvaltalainen puolustaja Brad Devereaux, 25, ja TUTO Hockeyn A-nuorissa viime kaudella pelannut Kevin Parras, 20, liittynee vielä tällä viikolla JHT:n vahvuuteen.

Lisäksi JHT tiedotti neuvottelevansa vielä kahdella viime kaudella kalajokelaisjoukkueen riveissä tehoilleen Matti Kivisillan, 25, tilannetta. Hyökkääjä haki elokuussa Hermeksestä Mestis-sopimusta, mutta ei saanut sitä.