torstai, 20 elokuu 2015 14:49

Suomi-sarja: JHT aloittaa yhteistyön myös Raahe-Kiekon kanssa

Kirjoittanut
JHT:n Henri Mustonen on Suomi-sarjan historian paras pistemies ja maalintekijä. Hän on aikanaan pelannut myös Raahe-Kiekossa. JHT:n Henri Mustonen on Suomi-sarjan historian paras pistemies ja maalintekijä. Hän on aikanaan pelannut myös Raahe-Kiekossa. Petteri Ikonen

Mestikseen noussut Kokkolan Hermes tiedotti 18. elokuuta tehneensä yhteistyösopimuksen Suomi-sarjan kauteen valmistautuva Kalajoen JHT:n kanssa.

JHT tiedotti kaksi päivää myöhemmin tehneensä yhteistyösopimuksen Hermeksen lisäksi myös II divisioonassa pelaavan Raahe-Kiekon kanssa.

Näin ollen Pohjanmaalla on nyt pelaajapolku II divisioonasta aina Liigaan asti. JHT:n yhteistyökumppani Hermeksellä on yhteistyösopimus Vaasan Sportin kanssa.

- Edustustasolla yhteistyösopimus tarjoaa JHT:lle hyvän mahdollisuuden antaa peliaikaa Raahe-Kiekossa niille pelaajille, jotka jäävät Kalajoella kokoonpanon ulkopuolelle, JHT:n tiedotteessa kerrotaan.

- Myös loukkaantumisista kuntoutettavat pelaajat saavat hakea Raahesta pelituntumaa. Vastaavasti Raahe-Kiekossa hyvin onnistuvilla pelaajilla on mahdollisuus päästä kesken kauden osoittamaan taitojansa JHT:ssa.

Lisää JHT:n kuulumisia kalajokelaisseuran verkkosivuilla.