perjantai, 14 elokuu 2015 14:36

Suomi-sarja: Sarjanousija kiinnitti luottomaalivahtinsa

Kirjoittanut
Eemeli Sivonen on torjunut Mestiksessä Jokipoikien maalilla. Eemeli Sivonen on torjunut Mestiksessä Jokipoikien maalilla. Pasi Mennander

Viime kauden päätteeksi Suomi-sarjaan noussut Joensuun Kiekkokopla on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen maalivahtinsa Eemeli Sivosen, 26, kanssa.

Sivonen torjui lähes koko viime kauden Kiekkokoplan maalilla II divisioonassa. Aiempaa kokemusta Suomi-sarjasta Sivosella on S-Kiekon ja Hermeksen maaleilta kausilta 2012 - 2015.

Mestiksessä Sivonen on torjunut kausina 2009 - 2012 kasvattajaseurassaan Jokipojissa kaikkiaan 29 runkosarjaottelun verran.

- Eemeliä kohtaan valmennuksella on isot odotukset. Mies on halutessaan varmasti yksi sarjan kärkimaalivahdeista, Kiekkokoplan päävalmentaja Jarno Virkki kertoo.

Kiekkokopla tiedotti pestanneensa maalivahtiosastolleen myös Tuomas Heikkosen, 21, ja Sami Kosusen, 19.

Kumpikin torjui viime kaudella Jokipoikien A-nuorten riveissä nuorten SM-liigassa, ja Heikkonen torjui myös Jokipoikien edustusjoukkueessa Suomi-sarjassa sekä Kiekkokoplassa II divisioonassa.

- Halusimme tälle kaudelle tietoisesti leveyttä ja kilpailua maalivahtiosastolle. Pelejä on paljon, joten on hyvä, että kokoonpanossa on riittävästi laajuutta, päävalmentaja Virkki perustelee hankintoja.

Lisäksi Kiekkokopla kiinnitti riveihinsä hyökkääjä Jere Keräsen, 19, joka pelasi kahdella edellisellä kaudella nuorten SM-liigaa Jokipojissa.

Suomi-sarjan otteluohjelman löydät täältä.