keskiviikko, 17 syyskuu 2014 12:39

Suomi-Sarja // Hunters: ”Vahvuuksia ovat vauhdinpito ja nuoruuden into”

Kirjoittanut

Viime kauden päätteeksi Suomi-Sarjaan noussut Porvoon Hunters ei lähde uuteen kauteen pelaamaan vain sarjapaikkansa puolesta. Hunters lähtee tavoittelemaan pudotuspelipaikkaa uuden päävalmentajansa Tero Määtän johdolla.

- Kaksi kolmasosaa joukkueen pelaajista on samoja kuin viime kaudella, ja tavoitteena olikin pitää runko pitkälti kasassa. Kakkosdivisioonassa joukkue pääsi aika helpolla esimerkiksi puolustuspelaamisen suhteen, mutta nyt Suomi-Sarjassa koko joukkueen puolustuspeliä pitää saada kehitettyä paremmaksi, Määttä kertoo.

- Meillä on kasassa hyökkäysvoittoinen joukkue, jonka vahvuuksia ovat vauhdinpito ja nuoruuden into. Vaikka itse pelaajaurallani olinkin peruspakki, pistän joukkueeni pelaamaan hyökkäävästi. Pitää tietysti muistaa myös puolustaa.

Määttä toimi viime kaudella Mestiksessä Kiekko-Vantaan kakkosvalmentajana, mutta hänet ja päävalmentaja Pekka Kangasalusta siirrettiin sivuun tehtävistään tammikuussa.

- Huhtikuussa tein sopimuksen Huntersin kanssa. Aluksi en oikein pitänyt Suomi-Sarjaa minkäänlaisena vaihtoehtoa, mutta vierailut Porvoossa johtivat lopulta sopimukseen. Näin minkälainen toimintaympäristö siellä on, ja se toiminta vakuutti minut.

- Olen nähnyt vain pari tulevista vastustajistamme, mutta voisin kuvitella meidän joukkueen olevan liikkuvampi kuin monet muut joukkueet Suomi-Sarjassa. Luulen sarjan olevan äärimmäisen tasainen, ja meidän olisi ehkä pitänyt pelata enemmän harjoitusotteluita Suomi-Sarjan joukkueita vastaan.

- Pelasimme viisi harjoitusottelua, joista vain kaksi pelattiin Suomi-Sarjan joukkueita vastaan. Esimerkiksi kakkosdivisioonan joukkueita vastaan pelatessa vastus oli liian kevyttä, kun ajatellaan Suomi-Sarjaan valmistautumista.

 

Suomi-sarja kausi kaudelta

Sarjojen sivut

Jääkiekkoliiton alaisten sarjojen kausi päättyi koronaviruksen vuoksi 12.3.2020. Lue lisää täältä.

Liiga

Naisten Liiga

Mestis

Suomi-sarja

Nuorten SM-liiga

B-nuorten SM-sarja

B2-nuorten SM-sarja

C-nuorten SM-sarja

Rullakiekon SM-liiga

 

Etsi sivustolta