tiistai, 16 syyskuu 2014 15:34

Suomi-Sarja // HC Indians Kaarina: ”Meillä on isokokoinen joukkue”

Kirjoittanut

Kaarinan Kiekko-Pojat nousi viime kauden päätteeksi 2. divisioonasta Suomi-Sarjaan, ja seuran edustusjoukkueen nimeksi vaihdettiin HC Indians Kaarina. Joukkue tietää kauteen lähdettäessä Suomi-Sarjan haasteet, mutta kokoonpano on myös vahvistunut mukavasti.

- Enemmän olisi tarvittu harjoitusotteluita, mutta nyt lähdetään näillä pohjilla liikkeelle. Ongelmamme on ollut moniin muihin joukkueisiin verrattuna myös vähäiset jääharjoitusmäärät. Onneksi kausi alkaa aivan kohta niin saadaan kaksi jääharjoitusta lisää viikkoon pelien myötä, päävalmentaja Mikko Perämäki virnistää.

HC Indiansin riveissä viilettävät muun muassa viime kauden alkupuolella Mestiksessä SaPKolle maaleja latonut Oskar Essen, TUTO Hockeyn entinen maalivahti Kim Törnström ja entinen liigapakki Joni Seinelä. Lisäksi joukkueessa pelaavat TUTO Hockeysta ja TPS:stä tutut Markus Mäkinen ja Krister Mähönen.

- Nämä kaverit ovat kovia vahvistuksia tähän sarjaan, ja Turun suuntaan on tehty TPS:n kanssa myös seurayhteistyösopimus. TPS:n liigajoukkueen loukkaantumisista toipuvat pelaajat voivat hakea meiltä pelituntumaa, ja TPS:n A-nuorten pelaajat voivat ottaa meidän joukkueessamme tuntumaa miesten peleihin.

- Meillä on nyt kasassa kaksi ensimmäistä kentällistä, ja nelosketjukin on hahmottumassa. Kolmoskentällinen tarvittaisiin vielä. Vahvuutemme on ehdottomasti se, että meillä on isokokoinen joukkue. Lisäksi kotihallissamme on tosi pieni kaukalo, joka tuotti ongelmia vastustajalle 2. divisioonassakin.