lauantai, 22 syyskuu 2018 07:05

Suomen Cup: KeuPa HT ja Ketterä kohtaavat finaalissa

Kirjoittanut Varpu Sihvonen
ERINOMAISUUDEN TAVOITTELU

Välieräparin ennakkosuosikit KeuPa HT ja Imatran Ketterä pitivät pintansa ja etenivät marraskuussa Helsingin Hartwall Arenassa pelattavaan finaaliin.

Ketterä ja Heinolan Peliitat pelasivat toisesta finaalipaikasta, ja Ketterä voitti keskiviikkona pelatun ensimmäisen osaottelun 2-0. Peliitat aloitti vahvasti toisen osaottelun perjantaina ja meni avauserässä 1-0 –johtoon Arttu Rämön ylivoimamaalilla. Ketterän Jesse Juntheikki tasoitti niin ikään ylivoimalla 1-1:een toisessa erässä, ja ottelu ratkesi vasta loppuminuuteilla. Aku Kestilä vei pari minuuttia ennen ottelun loppua Ketterän alivoimalla 2-1 –johtoon ja Rasmus Hämäläinen viimeisteli loppunumerot 3-1 tyhjään maaliin.

Mestiksen hallitseva mestari KeuPa HT voitti Suomen Cupin yllättäjäjoukkueen Porin Karhu HT:n keskiviikkona 7-3 ja perjantaina 7-2. KeuPa HT otti perjantaina ohjat heti käsiinsä ja johti ottelun puoliväliin mennessä 3-0. Toisen erän jälkeen tilanne oli 5-1 KeuPa HT:lle, ja Justus Mikkonen iski loppunumeroiksi jääneet luvut 7-2 kolmannen erän alkuminuuteilla. KeuPa HT:n tehokkaimmat pelaajat perjantaina olivat Janne Kumpulainen (1+3) ja Roope Repo (2+1).

Välieräparien voittajat jatkavat Suomen Cupin finaaliin, joka pelataan Hartwall Arenalla Karjala-turnauksen yhteydessä perjantaina 9. marraskuuta klo 19.
 

Suomen Cupin välieräotteluiden tilastot löytyvät kokonaisuudessaan Jääkiekkoiliton tulospalvelusta.

 

 

 

Olet nyt

Sarjojen sivut

Jääkiekkoliiton alaisten sarjojen kausi päättyi koronaviruksen vuoksi 12.3.2020. Lue lisää täältä.

Liiga

Naisten Liiga

Mestis

Suomi-sarja

Nuorten SM-liiga

B-nuorten SM-sarja

B2-nuorten SM-sarja

C-nuorten SM-sarja

Rullakiekon SM-liiga

 

Etsi sivustolta