sunnuntai, 16 syyskuu 2018 08:02

Suomen Cup: Karhu HT jatkoi yllätyksiään

Kirjoittanut Varpu Sihvonen

Suomi-sarjassa pelaava porilainen Karhu HT jatkoi yllätyksiään Suomen Cupissa, kun se kaatoi Mestis-joukkue Kokkolan Hermeksen puolivälierien toisen osaottelun jatkoerässä. Karhu HT pudotti näin Hermeksen jatkosta ja eteni Suomen Cupin välieriin.

Karhu HT voitti sarjaparin ensimmäisen osaottelun keskiviikkona 5-4 ja Hermes jälkimmäisen ottelun perjantaina 3-2, joten ratkaisu haettiin 20 minuutin jatkoerästä.

Karhu HT karkasi jatkoerässä 2-0 –johtoon ennen kuin Hermes heräsi. Tilanne oli 3-2 porilaisille, kun ottelussa hattutempun tehnyt Tuomas Huhtanen iski jatkoerän loppunumeroiksi 4-2.

Karhu HT kohtaa välierissä Mestiksen hallitsevan mestarin KeuPa HT:n Keuruulta, joka puolivälierissä pudotti jatkosta savonlinnalaisen SaPKon. Välieriin selviytyivät myös Heinolan Peliitat, joka kukisti Iisalmen IPK:n, ja Imatran Ketterä, joka pysäytti tamperelaisen KOOVEEn.

Välieräottelut pelataan keskiviikkona 19. syyskuuta ja perjantaina 21. syyskuuta paras kahdesta –menetelmällä, otteluiden alkamisajat löytyvät Jääkiekkoliiton tulospalvelusta.