lauantai, 30 huhtikuu 2016 11:11

Rullakiekon SM // Pahalampi valmiina kauteen: ”Kovia pelejä tulossa”

Kirjoittanut
Pahalammen hyökkääjä Jimi Palanto voitti viime vuonna rullakiekon MM-kilpailujen pistepörssin ja MM-hopeaa. Pahalammen hyökkääjä Jimi Palanto voitti viime vuonna rullakiekon MM-kilpailujen pistepörssin ja MM-hopeaa. Pasi Mennander

Rullakiekon SM-liigan runkosarja käynnistyy 4. toukokuuta, ja mestaruusjahdissa on mukana seitsemän joukkuetta.

Runkosarja päättyy 11. kesäkuuta, ja sen jälkeen ohjelmassa on pudotuspelit runkosarjan neljän parhaan joukkueen kesken. Leijonat-toimitus otti selvää mitä Rullakiekon SM-liigan joukkueille kuuluu kauden kynnyksellä.

Rullakiekon SM-liigaan osallistuu tällä kaudella neljä tamperelaisjoukkuetta, ja yksi ennakkosuosikeista on Pahalampi.

- Odotukset rullakiekon suhteen ovat kovat. Tampereella laji on kovassa nousussa, ja joukkueita on tullut paljon lisää, Pahalammen managerina ja valmentajana toimiva Jussi Puuska kertoo.

- Pahalammen tarkoitus on järjestää näyttäviä pelitapahtumia ja saada ihmiset seuraamaan lajia. Luonnollisesti pelillinen tavoite on voittaa mestaruus.

Pahalampi voitti SM-kultaa vuosina 2013 ja 2014, mutta viime kaudella tamperelaiset sijoittuivat kolmanneksi. Täksi kaudeksi joukkueessa ei ole tapahtunut juurikaan vaihtuvuutta.  

- Pelaajat ovat melkein samat kuin viime kaudella, ja uusia tulokkaita ovat Ville Meskanen Ilveksestä ja kokenut puolustaja Kristian Taubert.

- Oman mausteensa tuovat tietenkin Jori Lehterä ja Aleksander "Sasha" Barkov, jotka ovat kiinnostuneita pelaamaan jos mahdollista. Toivomme kovasti, että Ville Nieminen ja Kim Strömberg jatkaisivat pelejä, GM/valmentaja Puuska avaa joukkueen pelaajatilannetta.

Viime kauden pronssin jälkeen tamperelaisjoukkueella riittää nälkää. Pahalampi taipui välierissä paikallisvastustaja Kooveeta vastaan suoraan kahdessa ottelussa.

- Pelit olivat hyviä, mutta paha maku jäi, kun itse sössimme loppukauden pelaamisen.

Alkavalla kaudella ennakkosuosikkeja Pahalammen ohella ovat jälleen hallitseva mestari Vuorelan Veikot ja Koovee Rollers.

- Sarjassa on paljon hyviä joukkueita, ja kovia pelejä luvassa. Silti kovin vastustaja ollaan me itse, eli jos saamme homman omalle tasolle uskon mahdollisuuksiin päästä tavoitteeseen. Toivotan kaikille onnea peleihin, Jussi Puuska päättää.

 

Olet nyt

Lisää Rullakiekon SM:n uutisia

Rullakiekon SM-liiga kausi kaudelta

Sarjojen sivut

Jääkiekkoliiton alaisten sarjojen kausi päättyi koronaviruksen vuoksi 12.3.2020. Lue lisää täältä.

Liiga

Naisten Liiga

Mestis

Suomi-sarja

Nuorten SM-liiga

B-nuorten SM-sarja

B2-nuorten SM-sarja

C-nuorten SM-sarja

Rullakiekon SM-liiga

 

Etsi sivustolta