maanantai, 14 helmikuu 2011 15:22

Nuorten SM: Tapparan Paulus Rundgren saa keskiviikkona tuttuja vieraita

Kirjoittanut

Tapparan Paulus Rundgren edusti TPS:aa vielä viime kaudella. Keskiviikkona Tapparan on voitettava TPS, jotta joukkue säilyttää mahdollisuudet selviytyä pudotuspeleihin.Nuorten SM-liigan runkosarja lähestyy loppuaan. Viisi joukkuetta taistelee kolmesta viimeisestä pudotuspelipaikasta ja Tappara on näistä pakkovoiton edessä keskiviikkona.


Tappara kohtaa keskiviikkona kotonaan TPS:n. Tamperelaisilla on matkaa kahdeksanteen sijaan neljä pistettä, kun sillä on pelaamatta vielä neljä ottelua. Kahdeksantena on Ilves, joka on tasapisteissä yhdeksäntenä olevan TPS:n kanssa.

Viivan päällä kuudentena ja seitsemäntenä olevat HIFK ja Ässät eivät nekään ole vielä turvassa.

Tappara lähtee huipputärkeään otteluun allaan kaksi peräkkäistä tappiota. Joukkueen kolmanneksi paras pistemies Paulus Rundgren tuntee keskiviikon vastustajan paremmin kuin hyvin. Viime viikolla nuorten maajoukkueessa Saksan turnauksessa pelannut Rundgren on TPS:n kasvatti. Hän muutti Turusta Tapparaan täksi kaudeksi.

- Tein vuoden sopimuksen ja tilannetta katsotaan uudelleen keväällä kauden jälkeen. Lähdin hakemaan uusia haasteita ja potkua, enkä ole siirtoa katunut, Rundgren sanoo.

- Olen viihtynyt Tampereella tosi hyvin, ja porukka täällä on rentoa.

Keskiviikkona Tappara ei voi ottaa liian rennosti, sillä joukkueella on edessään kauden tärkein ottelu. Tapparalla ei ole varaa tappioon.

- Uskomme täysillä siihen, että selviämme kahdeksan parhaan joukkoon. Olemme pelanneet tasaisesti TPS:aa vastaan, ja viimeksi voitimme Turussa. Lähdemme peliin omilla vahvuuksilla, eli luistelua ja työntekoa tarvitaan.

Rundgren tuntee vastustajan läpikotaisin. Hän tietää, ettei Tapparan kannata ottaa yhtään turhaa jäähyä.

- Heillä on taitavia yksilöitä, mutta jos pelaamme viisaasti, meillä on hyvät mahdollisuudet voittaa. Meidän pitää olla valmiita peliin, ja itsellä ei ainakaan ole vaikeuksia syttyä peliin. Ekstralatausta vanhaa seuraa vastaan on varmasti.

Viime viikolla joukkueilla oli mahdollisuus harjoitella, kun eri maajoukkueet turnasivat maailmalla. Rundgren oli nuorten maajoukkueen mukana Saksassa.

- Pelasin viiden maan turnauksessa urani ensimmäiset viralliset maaottelut. Reissu oli kaikin puolin opettavainen. Sain huomata, millaista vauhti on kansainvälisisssä peleissä. Varsinkin Ruotsilla oli tosi hyvä joukkue.

Olet nyt

Lisää Nuorten SM-liigan uutisia

Sarjojen sivut

Jääkiekkoliiton alaisten sarjojen kausi päättyi koronaviruksen vuoksi 12.3.2020. Lue lisää täältä.

Liiga

Naisten Liiga

Mestis

Suomi-sarja

Nuorten SM-liiga

B-nuorten SM-sarja

B2-nuorten SM-sarja

C-nuorten SM-sarja

Rullakiekon SM-liiga

 

Etsi sivustolta