keskiviikko, 09 maaliskuu 2011 10:17

Nuorten SM: Blues vai HIFK?

Kirjoittanut

Nuorten SM-liigan viimeinen välieräpaikka ratkeaa keskiviikkona Bluesin ja HIFK:n viidennessä kohtaamisessa.Runkosarjan kakkonen Blues on saanut vahvalla loppukirillään itsensä playoffeihin nostaneesta HIFK:sta tiukan vastuksen joukkueiden puolivälieräsarjassa. Kolme tasaista ottelua jo runkosarjassa pelanneet joukkueet ovat neljän ottelun jälkeen playoff-sarjassaan tasatilanteessa 2-2.

Blues johti puolivälieräsarjaa jo 2-0 voitettuaan ensin kotonaan 4-1 ja sitten Helsingissä 6-2, mutta HIFK on voittanut kaksi seuraavaa koitosta 3-1- ja 5-2-numeroin.

Ottelusarjan tehomies on ollut HIFK:n Markus Granlund, joka on koonnut neljässä ottelussaan jo pisteet 4+4=8. Granlund on kerännyt joukkueestaan eniten peliaikaa keskiarvolla 26.19 ja on hyökkääjien peliaikatilaston ylivoimainen ykkönen. Pistepörssissä Granlund on kakkosena JYPin Oula Palveen (2+7) jälkeen.

Bluesin ja HIFK:n ratkaiseva viides puolivälieräottelu pelataan Espoon Matinkylässä keskiviikkona klo 19. Nuorten SM-liigan välieräottelut alkavat perjantaina 11. maaliskuuta.

Olet nyt

Lisää Nuorten SM-liigan uutisia

Sarjojen sivut

Jääkiekkoliiton alaisten sarjojen kausi päättyi koronaviruksen vuoksi 12.3.2020. Lue lisää täältä.

Liiga

Naisten Liiga

Mestis

Suomi-sarja

Nuorten SM-liiga

B-nuorten SM-sarja

B2-nuorten SM-sarja

C-nuorten SM-sarja

Rullakiekon SM-liiga

 

Etsi sivustolta