torstai, 20 tammikuu 2011 00:00

Nuorten SM: Tappara tärkeään voittoon

Kirjoittanut
Nuorten SM-liigan ainoassa ottelussa keskiviikkona Tappara otti tärkeät pisteet Pelicansilta ja säilytti mahdollisuutensa playoff-otteluihin.Vierasotteluissaan selvästi paremmin menestynyt Pelicans sai taipua lopulta niukasti 1-2, kun Tappara teki sekä tasoitusmaalinsa että voittomaalin päätöserässä. Henrik Haapala ja Paulus Rundgren vastasivat Tapparan maaleista.

Tappara katkaisi voitollaan kolmen ottelun tappioputkensa ja on sarjataulukossa nyt sijalla 11. Matkaa kahdeksantena olevaan ja kaksi ottelua enemmän pelanneeseen HIFK:hon on seitsemän pistettä.

Tapparan voittomaaliin syöttöpisteen sai myös 15-vuotias Jonatan Tanus, joka on pelannut A-nuorissa nyt 12 ottelua tehoilla 3+4=7. B-nuorten SM-sarjasta Tanuksen tilillä on neljä ottelua (6+2). Lisäksi Tanus pelasi alkukaudella B-nuorten SM-karsinnassa 11 ottelua (6+8) ja yhden ottelun C-nuorten SM-karsintaa (3+0).

Jonatan Tanus on hankkinut tällä kaudella lisäksi maajoukkuekokemusta sekä alle 16- että alle 17-vuotiaiden maajoukkueista 10 ottelun verran. Kauden kokonaisottelumäärä hipoo siis jo 40:ää.

Olet nyt

Lisää Nuorten SM-liigan uutisia

Sarjojen sivut

Jääkiekkoliiton alaisten sarjojen kausi päättyi koronaviruksen vuoksi 12.3.2020. Lue lisää täältä.

Liiga

Naisten Liiga

Mestis

Suomi-sarja

Nuorten SM-liiga

B-nuorten SM-sarja

B2-nuorten SM-sarja

C-nuorten SM-sarja

Rullakiekon SM-liiga

 

Etsi sivustolta