tiistai, 27 marraskuu 2018 14:52

Naisten Liigan puolustava mestari Kärpät jatkosarjaan sijalta neljä: "Peli on kehittynyt oikeaan suuntaan"

Kirjoittanut Toimitus
ERINOMAISUUDEN TAVOITTELU
Kärppien Suvi Käyhkö ja Bluesin Jenna Silvonen olivat vastakkain syyskuussa Naisten Liigan avausviikonloppuna. Blues ja Kärpät kohtaavat myös jatkosarjan ensimmäisenä viikonloppuna. Kärppien Suvi Käyhkö ja Bluesin Jenna Silvonen olivat vastakkain syyskuussa Naisten Liigan avausviikonloppuna. Blues ja Kärpät kohtaavat myös jatkosarjan ensimmäisenä viikonloppuna. Pasi Mennander

Oulun Kärppien päävalmentaja Mira Kuisma uskoo, että syksyllä tehty työ kantaa hedelmää keväällä. Alkusarjassa joukkue esiintyi vielä ailahtelevasti.

- Yleisesti peli on kehittynyt oikeaan suuntaan. Ollaan joukkueena opittu hyödyntämään laajaa materiaalia eli pelaamaan pelejä neljällä ketjulla, mikä tulee olemaan iso voimavara keväällä. Ilahduttavaa, että tuloksen teko on jakautunut laajalle. Meidän peli ei ole kiinni yhden tai kahden pelaajan puuttumisesta tai tehottomuudesta, Kuisma kertoo päättyneestä alkusarjasta Kärppien tiedotteessa.

Alkusarjan ykkönen oli Blues (44 pistettä), kannoillaan Ilves (42), KalPa (39), Kärpät (39) ja Team Kuortane (35). Kärkiviisikko jatkaa kauttaan ylemmässä jatkosarjassa, sijojen 6-10 joukkueet (HPK, Sport, TPS, Lukko ja KJT Haukat) pelaavat alempaa jatkosarjaa.

- Alkukaudesta joukkueella on ollut hankalaa sopeutua uuteen kilpailutilanteeseen, mutta se on ihan normaalia. Pelillisissä asioissa varmasti pitää pelien kovenemisen myötä käydä puolustuspelin periaatteita vielä tarkemmin läpi ja harjoitella niitä.

Kärpät aloittaa ylemmän jatkosarjan vierasotteluilla. Ensi lauantaina (1.12.2018) se kohtaa Espoossa Bluesin, sunnuntaina ohjelmassa on ottelu Team Kuortanetta vastaan.

Lähde: Kärppien tiedote

Ylemmän jatkosarjan otteluohjelma

 

Päävalmentaja Mira Kuisma.

Olet nyt

Lisää Naisten Liigan uutisia