sunnuntai, 21 lokakuu 2018 10:07

Blues kaatoi Naisten Liigan lauantaikierroksen huippuottelussa KalPan - Laitiselle voittomaali: ”Ottelu oli todella vauhdikas”

Kirjoittanut Joni Hildén
ERINOMAISUUDEN TAVOITTELU
Nelli Laitinen. Nelli Laitinen. Joni Hildén

Blues otti tärkeän 5-1-voiton KalPasta Naisten Liigassa. Lauantaina Espoossa pelatun ottelun yksi ratkaisijoista oli Nelli Laitinen, joka iski ottelussa tehot 1+1. Hänen tekemänsä 2-0-osuma jäi myös ottelun voittomaaliksi.

- Ottelu oli todella vauhdikas ja sai kyllä kamppailla täysillä, KalPa pelasi tosi hyvin. Peli oli todella tiukka, Laitinen totesi.

Ottelun ensimmäinen erä päättyi maalittomana, mutta heti toisen erän alussa nähtiin tehokas kotijoukkue, joka avasi maalitilinsä Tinja Haukijärven osumalla. Tuossa osumassa Laitisella oli myös sanansa sanottavana.

- Vähän oli vaikeuksia maalinteossa. Paikkoja oli kyllä, mutta ei vaan saatu tehtyä, Laitinen mietti.

Onnistumisia tuli lopulta vasta toisessa erässä, jossa Blues meni sitten lopulta myös menojaan. Ensin Haukijärvi vei kotijoukkueen johtoon ja sitten muutama minuutti myöhemmin Laitinen viimeisteli voittomaaliksi jääneen toisen osuman.

- Siinä "Annis" (Annina Rajahuhta) sai hyvin levityksen sinne ja lähdin tukemaan sitä, Laitinen kertasi.

Pisteet olivat Bluesille hyvin tärkeät, sillä voiton myötä espoolaiset nousivat sarjataulukossa aina toiselle sijalle asti. Joukkueen peli on ollut hyvin nousujohteista ja avausviikonlopun kaltaisia huonoja tuloksia ei ole ollut näköpiirissä.

- Meillä on lähtenyt tosi hyvin kausi käyntiin. Huomenna nähdään sitten, miten sarjakärkeä vaataan pystytään pelaaman, Laitinen pähkäili.

Voitollaan toiseksi noussut Blues kohtaa sunnuntaina kärkiottelussa Ilveksen kotihallissaan. Tapiola 2-hallissa pelattava peli alkaa kello 17:20. KalPan pelit jatkuvat Keravalla KJT Haukkoja vastaan kello 15:20 alkavassa ottelussa.

Olet nyt

Lisää Naisten Liigan uutisia

Sarjojen sivut

Jääkiekkoliiton alaisten sarjojen kausi päättyi koronaviruksen vuoksi 12.3.2020. Lue lisää täältä.

Liiga

Naisten Liiga

Mestis

Suomi-sarja

Nuorten SM-liiga

B-nuorten SM-sarja

B2-nuorten SM-sarja

C-nuorten SM-sarja

Rullakiekon SM-liiga

 

Etsi sivustolta