keskiviikko, 31 elokuu 2016 12:17

Mestiksen lipunmyynti alkaa - istumapaikkaliput alkaen viisi euroa

Kirjoittanut Toimitus

Mestiksen lipunmyynnistä kesällä solmittu yhteistyösopimus Ticketmasterin kanssa näkyy Mestis-faneille entistä edullisempina pääsylippuina. Ostamalla liput ennakkoon Ticketmasterin kautta ovat liput kaikkiin kauden otteluihin  halvempia kuin hallin ovimyynnistä ostettuna. Nyt jos koska kannattaa siis olla ajoissa ja varmistaa paikka Mestispeleihin ennakkoon.

Mestiksen jokaiseen kauden 2016-17 otteluun, myös finaaleihin, on myynnissä rajoitettu määrä viiden euron istumapaikkalippuja. Viiden euron lippujen määrä vaihtelee paikkakunnittain ja otteluittain, mutta yhteistä niille on se, että  liput ovat myynnissä vain ennakkoon Ticketmasterin verkkokaupassa osoitteessa www.ticketmaster.fi 

Uuden kauden alussa Mestiksessä otetaan myös käyttöön ns. joustava hinnoittelu, mikä tarkoittaa että lippujen hinnat vaihtelevat kauden aikana. Useimmilla paikkakunnilla, joilla ei ennen ole ollut paikkalippuja, on siirrytty paikkalippuihin.

Rekisteröidyt faniklubit ilmaiseksi sisään vieraspeleihin
Mestis tukee vahvasti fanitoimintaa alkavalla kaudella ja rekisteröityjen faniklubien tekemiin virallisiin fanimatkoihin osallistuvat faniklubin jäsenet saavat aina ilmaiset liput vieraspeleihin koko runkosarjan ajan. Etu ei koske yksittäismatkaajia vaan ainoastaan faniklubin virallisia matkoja. Mestis ja sen seurat pyrkivät näin elävöittämään ja kasvattamaan fanikulttuuria Mestispaikkakunnilla.


 

Olet nyt

Etsi sivustolta