lauantai, 16 huhtikuu 2016 23:32

Pudotuspelien MVP Teemu Suhonen: ”Joukkueessa oli 25 äijää”

Kirjoittanut
Teemu Suhonen oli kovassa vireessä koko kauden ajan. Teemu Suhonen oli kovassa vireessä koko kauden ajan. Petteri Ikonen

Jukurien puolustaja Teemu Suhonen keräsi pudotuspeleissä tehot 5+9=14, ja hän teki Mestiksen pudotuspelien puolustajien piste-ennätyksen.

Isoja minuutteja joukkueensa takalinjoilla urakoinut Suhonen valittiin pudotuspelien arvokkaimmaksi pelaajaksi.

- Tulin hakemaan Jukureista tuota isoa pokaalia (mestaruuspokaali) enkä henkilökohtaista kunniaa. Joukkueessa oli 25 äijää, joista jokainen olisi mielestäni voinut voittaa tuon MVP-palkinnon, Suhonen tuumi vaatimattomasti.

- Olen toki tyytyväinen, että sain ison roolin joukkueesta ja pystyin täyttämään annetun roolin.

Suhosen mukaan yksi kauden käännekohdista oli puolivälieräsarja Kiekko-Vantaata vastaan. Jukurit selvisi jatkoon niukasti voittaessaan ottelusarjan voitoin 4-3.

- Kiekko-Vantaata vastaan pelattu sarja herätti meidät. Runkosarjassa voitettiin pelejä huonollakin pelaamisella, mutta pudotuspeleissä meitä rokotettiin armotta, jos pelasimme huonosti.

Suhonen pelasi ennen Jukureihin siirtymistään Mestistä SaPKossa ja Hokissa. Noilta kausilta mitaleita ei kertynyt. Edellisen kerran mies juhli mestaruutta KalPan A-nuorissa vuonna 2008.

- Uskomaton fiilishän tämä on, ja edellisestä mestaruudesta on todella pitkä aika, 27-vuotias Suhonen päätti.

 

Olet nyt

Etsi sivustolta