lauantai, 19 maaliskuu 2016 22:25

Mestis-karsinnat // RoKi ratkaisi jatkoerässä, JHT piinasi JYP-Akatemiaa

Kirjoittanut
Matti Kivisilta teki JHT:lle kaksi maalia, mutta JYP-Akatemia iski kuudesti. Matti Kivisilta teki JHT:lle kaksi maalia, mutta JYP-Akatemia iski kuudesti. Riku Saari

Mestis-karsinnat jatkuivat lauantaina RoKi - Ketterä -parin osalta, ja JYP-Akatemia sekä JHT avasivat lauantaina oman ottelusarjansa. Mestis-paikkaan vaaditaan neljä otteluvoittoa.

RoKi - Ketterä 3-2 je. (otteluvoitot 2-0)

Perjantaina RoKi murskasi kotikaukalossaan Ketterän maalein 10-0, mutta lauantaina Rovaniemellä pelatussa toisessa ottelussa tahti oli aluksi täysin erilainen.

Ketterän Jesse Ryhänen ja Joni Suutari veivät imatralaisjoukkueen 2-0-karkumatkalle toisen erän puoliväliin mennessä.

Päätöserässä RoKin Olli-Matti Järvelä ja Joona Tolvanen toivat maaleillaan rovaniemeläiset tasoihin, ja ensimmäisessä jatkoerässä 3-2-voittomaalin teki RoKin Olli-Aleksi Pietilä alivoimalla.

Joukkueet kohtaavat seuraavan kerran tiistaina ja keskiviikkona, ja tuolloin pelataan Imatralla.

JYP-Akatemia - JHT 6-4 (otteluvoitot 1-0)

JYP-Akatemian ja JHT:n välisessä ottelusarjassa tositoimiin päästiin lauantaina, ja ensimmäisessä karsintaottelussa JHT säikäytti jyväskyläläisisäntiään heti avauserässä, kun kalajokisten Matti Kivisilta teki avausmaalin.

JYP-Akatemia kuitenkin karkasi erän aikana vielä johtoon, ja toisessa erässä kahden maalin karkumatkalle.

JHT roikkui sitkeästi iskuetäisyydellä, mutta päätöserässä JYP-Akatemian Arttu Likola iski illan kolmannen maalinsa sinetöiden 6-4-loppulukemat tyhjään maaliin. Toinen karsintaottelu pelataan maanantaina Kalajoella.

 

Olet nyt

Etsi sivustolta