Tuula Puputti

Tuula Puputti

Koronavirus vaikuttaa kevään jääkiekkotoimintaan ja Turussa 18.-19.4. järjestettäväksi suunniteltu Mini Aurora Cup peruuntuu. Peruutuspäätöksellä turvataan turnaukseen ilmoittautuneiden joukkueiden terveys ja turvallisuus.

Lisätietoa Jääkiekkoliiton hallituksen päätöksestä täältä >>

Suomi Sininen vastaan Suomi Valkoinen pelattiin kansainvälisenä Global Girls’ Game (GGG) viikonloppuna 8.-9.2. Suomi Sininen voitti Suomen Valkoisen joukkueen yhteismaalein 131-112.

KJT Haukat pelasi jo kolmannen kerran peräkkäin C-tyttöjen Suomen mestaruuteen 14.-15.12.2019 Keravalla pelatussa C-tyttöjen SM-turnauksessa. Hopeamitalit vei HIFK ja pronssille pelasi HPK.

torstai, 19 joulukuu 2019 09:10

Global Girls' Game helmikuussa 8.-9.2.2020!

Global Girls Game pelataan helmikuussa 8.-9.2.2020! Global Girls Game, tutummin GGG innostaa tyttöjä peleille ympäri maailmaa, myös Suomessa. Viikonlopun aikana jokaisen tunnin aikana järjestetään tyttöjen pelitapahtuma yhdellä aikavyöhykkeellä. Peleissä tehdyt maalit lasketaan yhteen ja yhteistulosta seurataan Kansainvälisen Jääkiekkoliitto IIHF:n toimesta. 

keskiviikko, 11 joulukuu 2019 00:53

2020 Mini Aurora Cup peruttu keväältä 2020

Mini Aurora Cup on peruttu keväältä 2020 Koronaviruksen takia. Mini Aurora Cup piti pelata Turussa 18.-19.4. Päätös perustuu Jääkiekkoliiton hallituksen päätökseen, turnauksen peruuttamisella halutaan turvata ilmoittautuneiden joukkueiden terveys ja turvallisuus. Katso lisää Jääkiekkoliiton hallituksen päätöksestä täältä >>

 

 

maanantai, 28 lokakuu 2019 09:08

GHD liikutti yli 500 tyttökiekkoilijaa

Kansainvälinen tyttökiekkoviikonloppu pidettiin 5.-6.10. Mukana järjestämässä GHD-tapahtumia oli yhteensä kolmekymmentä seuraa ja tapahtumissa ympäri Suomen oli mukana jääkiekkotreenien parissa yli 500 tyttöä.

lauantai, 14 syyskuu 2019 12:20

GHD - Mistä on kyse?

Jääkiekko on kiva ja vauhdikas peli, joka sopii niin tytöille kuin pojille! Kuitenkin pojat ovat vielä löytäneet tiensä helpommin lajin pariin kuin tytöt. GHD - Girls Hockey Day on kansainvälinen tyttökiekkopäivä, jonka tarkoituksena on tuoda tyttökiekkoa näkyville jäähalleissa ja kutsua tytöt kokeilemaan pelaamista.

Suomi on mukana kansainvälisessä tyttöjen jääkiekkoviikonlopussa, Girls’ Hockey Dayssa (GHD) joka järjestetään 5.-6.10. Tyttökiekkoviikonloppu on loistava mahdollisuus seuroille kutsua tytöt kokeilemaan jääkiekon pelaamista sekä kertoa oman seuran tarjoamasta harrastuspolusta myös tyttöpelaajille.

Kansainvälisen Jääkiekkoliitto IIHF:n maalivahtileiri on meneillään Slovakiassa, pienessä kaupungissa nimeltä Hamuliakovo, lähellä Bratislavaa. Suomalaisväriä voi bongata niin jäältä kuin taustaryhmistä. Leirillä on mukana yhteensä seitsemän suomalaista jääkiekkotoimijaa erilaisissa tehtävissä urheilijasta taustaryhmiin saakka. 

sunnuntai, 28 huhtikuu 2019 11:52

A-tyttöjen turnaus käynnissä!

A-tyttöjen SM-turnaus on käynnissä Lappeenrannassa. Turnaus on kaksipäiväinen ja voittaja kruunataan A-tyttöjen Suomen mestariksi.

Etsi sivustolta