×

Varoitus

JUser: :_load: Käyttäjää ei pystytty lataamaan tunnuksella: 26096

torstai, 13 joulukuu 2012 22:00

Tärkeä voitto Tšekistä! – Otteluraportti

Channel One Cup pyörähti käyntiin Helsingissä, kun Suomi löi Tšekin vauhdikkaassa ottelussa lukemin 3–2. Illan ratkaisi Suomelle päävalmentaja Jukka Jalosen mukaan voitontahto ja joukkuepeli. Voittomaalin iski Teemu Ramstedt kolmannessa erässä. Ottelussa säilyi jännitys loppuun asti.

Maalissa aloittaa Alexander Salak. Kakkosvahdiksi jää Karjala-turnauksessa Suomea vastaan nollapelin pelannut Ondrej Pavelec. Ykkösketjun sentterinä pelaa Tomas Plekanec, laitureina Michael Frolik ja Petr Nedved. Puolustuksessa aloittaa pakkipari Jakub NakladalZdenek Kutlak.

torstai, 13 joulukuu 2012 17:20

Tässä ovat Suomen kentälliset!

Suomen energisen joukkueen kokoonpanot Tšekki-peliin tulivat juuri julki. Suomen maalissa aloittaa Ari Ahonen. Ykkösketjun sentteri on Jori Lehterä ja laitahyökkääjinä Jonas Enlund ja Juhamatti Aaltonen. Pakkiparina aloittaa Teemu LaaksoTeemu Eronen.

torstai, 13 joulukuu 2012 12:10

Tšekit Suomen aamutreeneissä!

Leijonat luisteli aamutreeneihin uteliaan yleisön edessä. Tšekki-pelaajat jäivät joukolla seuraamaan suomalaisten harjoituksia omien treeniensä jälkeen. Päävalmentaja Jukka Jalosen keskiviikon mediapäivänä hehkuttama energia näkyi kentällä.

torstai, 13 joulukuu 2012 10:03

Lehterä likoon ja töihin!

Jori Lehterä edustaa Suomen joukkueessa kokemusta. Hän on tahkonnut 19 EHT-peliä kaudesta 2007–2008 lähtien ja pelasi myös 2010 MM-kisoissa. Tehohyökkääjä haluaa pelata vielä paremmin kuin Karjala-turnauksessa. Leijonat.fi tapasi Lehterän keskiviikkoisten treenien jälkeen mediapäivänä OP-Pohjolassa. 

torstai, 13 joulukuu 2012 09:30

Sallinen pelaa kovaa, mutta puhtaasti

HPK:n hyökkääjä Jere Sallinen hyppää maajoukkueen kyytiin nyt ensimmäistä kertaa.  Keskiviikkona mediapäivänä Sallinen on rauhallinen ja tyytyväinen mukaan pääsystään.

keskiviikko, 12 joulukuu 2012 19:45

Mikko Mäenpää ei enää helposti hermostu

Mikko Mäenpää on maajoukkueen konkaripuolustaja. Hän on pelannut EHT-pelejä vuodesta 2007 asti ja ollut mukana kaksissa MM-kisoissa vuosina 2010 ja 2012. Hän nauttii Moskovan turnauksessa kotikenttäedusta molemmissa maissa, koska pelaa tällä kaudella Moskovan TsSKA:ssa.

keskiviikko, 12 joulukuu 2012 17:58

Oskar Osala innoissaan Moskovan turnaukseen

Leijonien mediapäivänä keskiviikon päiväharjoitusten jälkeen Oskar Osala oli kysytty mies. Hän ehti vielä lausua Leijonat.fi:lle pari sanaa.

keskiviikko, 12 joulukuu 2012 10:12

Ville Viitaluoma laittaa itsensä likoon

HPK:n raamikas hyökkääjä Ville Viitaluoma sai mieluisan pikakomennuksen maajoukkueen riveihin, kun Ville Koho joutui jäämään EHT-turnauksesta sivuun loukkaantumisen vuoksi.

keskiviikko, 12 joulukuu 2012 09:34

Eronen ei pelkää peikkoa

Jokeri-puolustaja Teemu Eronen pelaa nyt toisessa EHT-turnauksessaan. Tänä syksynä hän debytoi maajoukkueessa Karjala-turnauksessa. Eronen ja muut Leijonat hikoilivat tiistai-illan harjoituksissa päävalmentaja Jukka Jalosen johdolla.

Etsi sivustolta