lauantai, 07 huhtikuu 2018 14:13

B2SM: Tappara rynni Finnair Final Fourin loppuotteluun - ”Ässillä ei ollut ässää hihassa”

Kirjoittanut

Tampereen Tappara kukisti Porin Ässät maalein 4-2 (2-1, 2-1, 0-0) ja nappasi paikan B2-nuorten SM-sarjan loppuottelusta, joka pelataan sunnuntaina Tampereella.

Finnair Final Fourin B2-nuorten SM-sarjan välieräottelussa Tapparan ratkaisijat tulivat kolmosketjusta. Rrahim Curri ja Jere Virolainen iskivät molemmat pisteet 1+1.

- Tämä oli kovaa vääntöä. Oman pelin kautta voitimme. Ässillä ei ollut mitään ässää hihassa tällä kertaa, Curri pohdiskeli.

Laitahyökkääjä nappasi syöttöpisteen Virolaisen tärkeään 1-1-tasoitukseen avauserässä ja iski itse 3-1-maalin toisessa erässä. Tuo osuma jäi lopulta ottelun voittomaaliksi. Ketjun kolmas pelaaja Juuso Yli-Korpela teki vahvasti töitä ja saalisti yhden syöttöpisteen.

Currin, 15, kausi on kulunut pääosin C-nuorissa, mutta hän sai kauden ratkaisun lähestyessä kutsun B2-nuorten mukaan.

- Tunnen melkein puolet jätkistä, joten se helpottaa hommia. Kausi on mennyt hyvin, kun olen tehnyt maaleja ja syöttöpisteitä, Curri pohdiskeli. 

Sunnuntaina Tappara jahtaa B2-nuorten SM-kultaa KJT-Haukkoja vastaan. Vastustaja sai onnistumisia lauantaina, kun se kukisti omassa välierässään Bluesin 7-3.

- Mitään ei tarvitse muuttaa loppuotteluun. Kaikki tekevät omat hommansa ja puhaltavat yhteen hiileen joukkueena. Sillä pärjäämme, Curri sanoi.

Currin lauantai-iltapäivä jatkuu B-nuorten SM-sarjan Tappara - HIFK -loppuottelua seuraamalla. Sunnuntaina Tapparan B2-nuoret pääsevät ikäluokkaa vanhempien tavoin pelaamaan kotiyleisön edessä SM-kullasta.

- Täällä on tuttuja kannustusjoukkoja, ja on parempi pelata kotona kuin vieraissa, Curri tuumi ennen loppulämmittelyihin lähtemistä.

B2-nuorten SM-sarjan loppuottelu pelataan Tampereen Hakametsän jäähallissa sunnuntaina kello 10.00 ja pronssiottelu Blues - Ässät Haka 2:ssa kello 11.00 alkaen. Leijonat-live lähettää molemmat ottelut.

 

Olet nyt

B2-nuorten SM-sarja kausi kaudelta

Etsi sivustolta