torstai, 27 heinäkuu 2017 15:30

Nuorten Leijonien uudet valmentajat Olli Salo ja Matti Tiilikainen mukana Plymouthin-turnauksessa - Tällä johtoryhmällä kohti MM-kisoja

Kirjoittanut
Olli Salo (vas.) ja Jussi Ahokas seurasivat Nuorten Leijonien peliä tiistain maaottelussa Tshekkiä vastaan Vierumäellä. Olli Salo (vas.) ja Jussi Ahokas seurasivat Nuorten Leijonien peliä tiistain maaottelussa Tshekkiä vastaan Vierumäellä. Pasi Mennander

Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkue matkusti torstaina USA:han, jossa käynnistyy lauantaina kansainvälinen World Junior Summer Showcase -turnaus. Plymouthissa pelattavassa turnauksessa on mukana myös Nuorten Leijonien uudistunut johtoryhmä.

Kesän aikana Nuorten Leijonien valmennukseen ovat liittyneet Olli Salo ja Matti Tiilikainen.

Olli Salo työskentelee seuratasolla Tampereen Ilveksessä Karri Kiven johtamassa liigamiehistön valmennusryhmässä. Aiemmin Salo on valmentanut Hämeenlinnassa. Vuonna 2013 hän valmensi HPK:n Nuorten SM-liigan voittajaksi.

Myös Matti Tiilikainen on tuttu Hämeenlinnasta, hän toimii HPK:n A-nuorten päävalmentajana. Päättyneellä kaudella hän valmensi HPK:n Nuorten SM-liigan mestariksi.

Matti Tiilikainen voitti keväällä Nuorten SM-liigan mestaruuden HPK:n valmentajana.

Marraskuussa 2016 Nuorten Leijonien valmennukseen liittynyt Sami Salo jatkaa valmennusryhmässä myös alkavalla kaudella. Sami Salo tuo valmennusryhmään lähes tuhannen NHL-ottelun kokemuksen. Hän edusti Suomea olympialaisissa neljä kertaa.

Nuorten Leijonien valmennusryhmässä helmikuussa esittäytynyt Mikko Manner toimii alkavalla kaudella A-maajoukkueen valmennusryhmässä.

Nuorten Leijonien johtoryhmä:
Päävalmentaja: Jussi Ahokas
Valmentaja: Sami Salo
Valmentaja: Olli Salo
Valmentaja: Matti Tiilikainen    
Mv-valmentaja: Aki Näykki
Lääkäri: Joni Keisala
Fysioterapeutti: Mika Rouhiainen
Huoltaja: Tapani Salmi
Joukkueenjohtaja: Hannu Saintula

 

Sami Salo veti tiistaina Nuorten Leijonien puolustajien jääharjoitukset Vierumäen jäähallissa.

 

 

Olet nyt

Lisää U20-uutisia