lauantai, 28 huhtikuu 2018 20:18

Pikkuleijonien toisen maalin laukonut Jesperi Kotkaniemi: "Se oli sellainen kerran elämässä -laukaus"

Kirjoittanut
Jesperi Kotkaniemi otti vastaan onnitteluja 2-0-maalinsa jälkeen. Jesperi Kotkaniemi otti vastaan onnitteluja 2-0-maalinsa jälkeen. Pasi Mennander

Pikkuleijonien yklkösketjun sentteri Jesperi Kotkaniemi laukoi lauantain MM-välierässä Suomen toisen maalin. Kiekko löysi Ruotsin verkkoon tarkalla ja voimakkaalla laukauksella.

- Kyllä se meni minne yritin, mutta oli se ehkä sellainen once in a lifetime shot. Toivottavasti tulee samanlainen joskus uudestaan, Kotkaniemi naurahti.

Suomi oli välierässä parempi joukkue ja ansaitsi voittonsa. Joukkue puolusti tarkoin ja erinomaisesti torjunut Justus Annunen hoiti maalillaan loput.

- Se oli meiltä viileä suoritus. Ruotsi pääsi viimeisessä erässä pyörittämään meidän päähän, mutta siitä ei konkretisoitunut sen kummempaa. He pyörivät ympärillämme, mutta emme päästäneet heitä keskelle. Pysyimme suunnitelmassamme, pelasimme tosi tiiviinä ja pidimme maalinedustan puhtaana. Se poiki tänään voiton, Kotkaniemi summasi.

Reilu vuorokausi välierän päättymisen jälkeen Pikkuleijonien on oltava valmiina MM-finaaliin. Vastaan luistelee omassa välieräottelussaan Tshekin kukistanut USA.

- Juhlitaan tätä nyt se mitä voidaan, sitten katseet huomiseen peliin. Huomenna aamujään kautta ja ollaan illalla valmiina.

Jesperi Kotkaniemen pelaajakortti Leijonat.fi:ssä
Välieräottelun Suomi-Ruotsi tilastotapahtumat tulospalvelussa
Poikien MM-kisojen tapahtumasivu Leijonat.fi:ssä
MM-kisojen kaikki uutisotsikot Leijonat.fi:ssä