perjantai, 20 huhtikuu 2012 12:03

U18: Pikkuleijonat valmiina MM-välierään - "Tunnemme Ruotsin hyvin"

Kirjoittanut

U18_MM2012_logo_644x413.jpg

Suomi pelaa tänään iltapäivällä pääsystä alle 18-vuotiaiden poikien MM-turnauksen loppuotteluun. Välierässä vastaan asettuu Ruotsi.

Suomi ja Ruotsi ovat kohdanneet tällä kaudella kolme kertaa, ja voitot ovat Ruotsille 3-0. Elokuun Ivan Hlinkan muistoturnauksessa Ruotsi voitti jatkoajalla 4-3, marraskuussa Sveitsin turnauksessa voittomaalikilpailussa 3-2 ja helmikuussa Porissa 3-2.

- Tunnemme vastustajan erittäin hyvin, ja tiedämme miten Ruotsia vastaan pitää pelata, apuvalmentaja Timo Hirvonen sanoi aamuharjoitusten jälkeen.

Pikkuleijonilla oli aamulla vapaaehtoinen jääharjoitus, mutta melkein kaikki pelaajat halusivat jäälle. Vain muutama kävi ulkona lenkillä.

- Joukkueesta paistaa tietty rauhallisuus, pojat ovat valmiina peliin. Keskittyminen alkoi jo eilen Saksa-pelin jälkeen. Kun kiekko putoaa jäähän, meidän pitää vain heittäytyä peliin mukaan ja nauttia, Hirvonen tuumi.

Valmennusjohto ei ole tehnyt kentällisiin muutoksia, mutta niihin ollaan tarvittaessa valmiina pelin aikana. Ottelu alkaa kello 16 Suomen aikaa.

Suomen kentälliset Ruotsi-pelissä:

Maalivahdit:
Joonas Korpisalo (Jean Auren)

1. kentällinen:
Artturi Lehkonen - Teuvo Teräväinen - Juuso Ikonen
Niklas Tikkinen - Ville Pokka

2. kentällinen:
Henrik Haapala - Rasmus Kulmala - Aleksi Mustonen
Esa Lindell - Rasmus Ristolainen

3. kentällinen:
Samu Markkula - Aleksander Barkov - Henri Ikonen
Mikko Vainonen - Mikko Lehtonen

4. kentällinen:
Janne Juutinen - Saku Salminen - Joose Antonen
Atte Mäkinen

 

13. hyökkääjä:

Joonas Huovinen