perjantai, 22 helmikuu 2013 16:09

Suomi kiinni olympiafestivaalien voitossa - Pikaraportti toisesta erästä!

Kirjoittanut
Suomi kiinni olympiafestivaalien voitossa - Pikaraportti toisesta erästä! Mika Noronen / Suomen Olympiakomitea

Suomi johtaa maalein 4-1 Romaniassa pelattavaa Euroopan nuorten olympiafestivaalien finaaliottelua Venäjää vastaan. Ottelu on nyt toisella erätauollaan.

Tässä pikaraportti toisesta erästä Olympiakomitean Mika Noroselta:

"Venäjä iski toisen erän alussa ylivoimalla kavennusmaalin ja sai hengen päälle. Suomi kesti seuraavien minuuttien myllytyksen ja sai pelinsä käyntiin. Tämän jälkeen venäläiset saivat pari suhteellisen kevyttä estämisjäähyä, ja Suomi iski ylivoimalla kahdesti. Venäläiset turhautuivat tästä selvästi ja alkoivat viljellä pieniä koiruuksia. Suomalaiset eivät lähteneet tähän mukaan, mutta venäläisten puolelta nähtiin myös ikävä päähän kohdistunut taklaus, josta venäläispelaajalle vihelletiin käsittämätön 2+10 min. 5+20 olisi ollut selvästi paikallaan, koska tilanne oli kutakuinkin samanlainen kuin se, mistä Manu Honkanen loukkaantui avauspelissä, ja silloin Tshekki sai 5+20 saman tien.

Jos Suomi pitää päänsä kylmänä ja jatkaa samaan malliin, niin venäläisten peli pysyy pojilla hyvin kontrollissa, ja venäläiset hermoustuvat koko ajan lisää. Jännä vika erä tulossa."

Ottelun live-seuranta:
http://www.pointstreak.com/prostats/boxscore.html?gameid=2155070

Etsi sivustolta