Pasi Mennander

Pasi Mennander

U16 SM-sarjassa pelattiin viikonloppuna kahdessa karsintalohkossa yhteensä 19 ottelua. HPK, KalPa, K-Espoon Challenger-joukkue, Lukko ja Pelicans ottivat otteluistaan täyden kuuden pisteen saaliin.

Naisten Liigan HPK:n hyökkääjä Riikka Noronen vastaanotti lauantaikierroksen ottelussa KalPaa vastaan onnittelukukat rikottuaan 600 runkosarjaottelun rajan.

Naisten Liigan viikonlopun kahdeksan ottelun rupeama käynnistyi perjantai-iltana Malmilla ottelulla HIFK–HPK. HPK karkasi avauserässä 2–0-johtoon, mutta kotijoukkue HIFK kiri rinnalle ja ohi. Puolustaja Siiri Yrjölä viimeisteli ylivoimalla HIFK:n 3–2-voittomaalin kokonaisajassa 58.52.

Naisten Liigan viikonloppu käynnistyy perjantai-iltana Malmilla ottelulla HIFK–HPK. Lauantaina pelejä on ohjelmassa neljä ja sunnuntaina kolme.

Kun vuoden 2020 ensimmäiset NVK- ja JVK-kurssit olivat käynnistymässä, jääkiekkoilun lamaannutti koronavirus. Tiukka paikka? Kyllä, mutta uudistuneet koulutussisällöt ovat sopeutuneet koronavuoden haasteisiin hyvin. Sopeutumista on vaadittu myös kouluttajilta.

Sunnuntai 16.8.2020. Kello on 11.15 ja Nuorten Leijonien päävalmentajan Antti Pennasen kasvot ilmestyvät tietokoneiden ruuduille ympäri Suomen.

Ässät ja Lukko ottivat mittaa toisistaan U20 SM-sarjan lauantaikierroksella. Maaleilla ei länsirannikon klassikossa mässäilty, kotijoukkueelle riitti voittoon kaksi täysosumaa. Voittomaalin teki kotijoukkueen 17-vuotias hyökkääjä Feetu Knihti kolmannen erän alkupuolella. Yhteistyössä Ruutu – Ruutu tarjoaa U20 SM-sarjan ottelut suorina lähetyksinä.

Tampereen Ilves haki U20 SM-sarjan lauantaikierroksella täyden kolmen pisteen potin Kuopiosta. KalPa kärsi Niiralassa pelatussa ottelussa tappion maalein 3–5.

Suomi-sarjan kausi 2020–21 käynnistyi Nokian Pyryn osalta lauantaina ottelulla HCIK:ta vastaan. Pisteet lähtivät HCIK:n kyydissä Kaarinaan, vierasjoukkue oli parempi maalein 5–2. Kuvat avautuvat isompina klikkaamalla. Kuvat: Mika Kylmäniemi.

Jokerit ja HIFK kohtasivat U20 SM-sarjassa viime viikonloppuna kahdesti. Lauantaina Arena 2:ssa HIFK oli parempi loppuluvuin 5–4, ratkaisu haettiin voittomaalikilpailusta. Sunnuntaina Töölö 2:ssa oli Jokerien vuoro voittaa, tulos oli 3–2. Nämä kuvat ovat sunnuntain ottelusta. Kuvat avautuvat isompina klikkaamalla. Kuvat: Riku Laukkanen.

Tyttöjen Pohjola-leiri kausi kaudelta

Etsi sivustolta