keskiviikko, 12 helmikuu 2020 18:26

Tytöillä onnistunut Pohjola-leiri – "Leirin teemat pelaamisessa ja fysiikkaharjoittelussa"

Kirjoittanut
ERINOMAISUUDEN TAVOITTELU
Nella Berg tuuletti maalia leiriturnauksen ottelussa. Nella Berg tuuletti maalia leiriturnauksen ottelussa. Artikkelin kuvat: Sofia Pohjanen

Kuortaneella 5.–8.2.2020 järjestetty tyttöjen Pohjola-leiri oli kokonaisuutena onnistunut tapahtuma. Leirille oli kutsuttu yhteensä 68 vuosina 2004–06 syntynyttä pelaajaa.

Leiriä värittivät sairastumisten aiheuttamat pelaajavaihdokset, mutta leirin turnaus päästiin lopulta pelaamaan täysillä joukkueilla.

Leirin teemat olivat pelaamisessa ja fysiikkaharjoittelussa, jonka johdosta leirin ohjelma hieman muuttui viime vuoden leiriin verrattuna. Aamupäivät keskityttiin fysiikkaharjoitteluun ja illat pelattiin.

– Saimme leirille mukaan kolme Naisten Liigan fysiikkavalmentajaa (Viola Kaukonen/ K-Espoo, Maija Hassinen-Sullanmaa/HPK ja Simon Dannapfel/HIFK), jotka ohjasivat joukkueiden alku- ja loppuveryttelyt sekä pitivät muutaman fysiikkaharjoituksen leirin aikana.

– Peliteemoista keskityimme puolustuspelaamiseen, niin kiekollisen kuin kiekottoman pelaajan puolustamiseen, tyttöjen N16-ikäluokan valmentajana ja joukkueenjohtajana toimiva Sofia Pohjanen kertoi.

Olet nyt

Tyttöjen Pohjola-leiri kausi kaudelta

Etsi sivustolta