sunnuntai, 25 elokuu 2019 13:57

Naisleijonien kapteeni Jenni Hiirikoski: "Joka pelistä voitto, se on tosi kova suoritus!"

Kirjoittanut
ERINOMAISUUDEN TAVOITTELU
Jenni Hiirikoski (oik.) ja Noora Tulus juhlivat Hiirikosken iskemää 4–2-ylivoimamaalia lauantain Venäjä-pelissä. Jenni Hiirikoski (oik.) ja Noora Tulus juhlivat Hiirikosken iskemää 4–2-ylivoimamaalia lauantain Venäjä-pelissä. Pasi Mennander

Kapteeni Jenni Hiirikoski oli tyytyväinen Naisleijonien esitykseen kotiturnausviikolla.

– Kokonaisuutena tämä oli meiltä hyvä viikko. Pelejä oli paljon, mukana oli uusia tyttöjä ja joka pelistä tuli voitto, se on tosi kova suoritus, Hiirikoski sanoi.

Hiirikosken mukaan pelillisesti koettiin ylä- ja alamäkiä. Esimerkiksi erinomaista Tshekki-peliä seurasi vaisumpi Venäjä-peli. Tiukan paikan tullen maalivahtikaksikko Meeri RäisänenEveliina Suonpää piti joukkuetta pystyssä.

– Molemmat maalivahtimme pelasivat todella hienon viikon. Lisäksi ylivoima saatiin toimimaan ja sieltä tuli tehoja, Hiirikoski summasi.

Suomi pelasi seitsemän päivän aikana viisi ottelua. Hiirikoski vähätteli kuorman merkitystä.

– No joo... Aika laajalla kokoonpanolla pelasimme, joten ei tämä nyt ainakaan jaksamisesta jää kiinni. Ainahan se on mukavampi pelata kuin treenata. On tärkeää, että pääsimme pelaamaan monta peliä yhdessä, varsinkin, kun porukka on vähän vaihtunut. Saatiin uudet tytötkin hyvin mukaan.

Olet nyt

Lisää Naisleijonien uutisia