keskiviikko, 21 elokuu 2019 13:57

Naisleijonien päävalmentaja Mustonen keskiviikkoillan vastustajasta: "Venäjällä on valtavasti vastahyökkäysvoimaa"

Kirjoittanut
ERINOMAISUUDEN TAVOITTELU
Tshekin Blanka Skodovan vartioimalla maalilla oli tiistai-iltana liikennettä. Tshekin Blanka Skodovan vartioimalla maalilla oli tiistai-iltana liikennettä. Pasi Mennander

Suomi kohtaa naisten Euro Hockey Tourin kotiturnauksensa toisessa ottelussaan keskiviikkoiltana Venäjän. Naisleijonilla on allaan kaksi voitto-ottelua, mutta keskiviikkona on odotettavissa astetta kovempi haaste.

– Olemme pystyneet dominoimaan molempia täällä pelaamiamme otteluita, päävalmentaja Pasi Mustonen sanoi viitaten sunnuntain harjoitusotteluun Japania vastaan (3–0) sekä turnauksen tiistaina avanneeseen Tshekki-peliin (9–2).

– Venäjä on vastustajana erilainen, sillä on valtavasti vastahyökkäysvoimaa. Venäjä pystyy tekemään 2–1-ylivoimahyökkäyksistä maaleja ja siellä on erittäin paljon henkilökohtaista taitoa. Meidän pitää pelata taktisesti fiksusti. Uskon silti, että joukkueemme luisteluvoima riittää heitäkin vastaan.

Ottelu Suomi–Venäjä käynnistyy Mikkelin jäähallissa keskiviikkona kello 18:30. Ottelusta on suora verkkolähetys Leijonat.fi:ssä.

Olet nyt

Lisää Naisleijonien uutisia