perjantai, 09 marraskuu 2012 21:07

USA vahvempi maalein 1-15, Suomen naiset pronssiotteluun

Kirjoittanut

 

Yhdysvaltalaisnaiset osoittivat iskukykynsä heti avauserässä viimeistelemällä seitsemän osumaa naisleijonien verkkoon. USA kohtaa näin ollen neljän maan turnauksen finaalissa Kanadan ja Suomi ottelee pronssista Ruotsia vastaan.

USA:n liike ja tehokkuus maalipaikoissa olivat myrkkyä leijonille perjantai-iltana Tikkurilassa pelatussa ottelussa. Jo avauserässä yhdysvaltalaiset onnistivat runnomaan taululle lukemat 0-7 ja käytännössä ratkaisemaan ottelun. Suomen maalilla aloittanut Isabella Portnoj sai tarpeekseen tilanteessa 0-5 ja tolppien väliin vaihdettiin Meeri Räisänen. Maalivahteihin ottelu ei kuitenkaan ratkennut vaan USA:n hyökkäyspeli oli näyttävää ja tehokasta. Naisleijonien ainokaisen viimeisteli toisen erän alkupuolella hyökkääjä Minnamari Tuominen Suomen pelatessa ylivoimalla. Tämän jälkeen maalinteosta vastasi jälleen ainoastaan USA ja ottelun päätöslukemiksi kirjattiin lopulta numerot 1 ja 15.

Ottelun tilastot löydät täältä.

Naisten neljän maan turnauksen finaali pelataan Tikkurilan Valtti Areenalla lauantaina klo 17.00 ja pronssiottelu klo 14.00.  

Olet nyt

Lisää Naisleijonien uutisia