lauantai, 10 marraskuu 2012 10:36

Naisleijonat valmiina pronssiotteluun: ”Haluamme päättää kotiturnauksen kunnialla”

Kirjoittanut

 

Naisten neljän maan turnauksen pronssiottelussa Suomi saa vastaansa rakkaan kilpakumppanin Ruotsin. Joukkueiden lähtökohdat kamppailuun ovat hyvin samankaltaiset. Päävalmentaja Mika Pieniniemi uskoo itseluottamuksen näyttelevän suurta roolia ottelun lopputuloksessa.

Sekä Suomi että Ruotsi saivat edellisissä otteluissaan kylmää kyytiä. Kanada riepotteli Ruotsia maalein 0-9 ja USA näytti leijonille kaapin paikkaa lukemin 1-15. Murskatappiot aivan pronssiottelun alla nostavat henkisen puolen merkityksen entistä suurempaan arvoon.

- Joukkueilla on nyt näiden tappioiden myötä hyvin samanlaiset tilanteet alla. Se joukkueista joka saa päänsä ensin veden pinnan yläpuolelle pettymyksen syövereistä tulee olemaan vahvoilla, päävalmentaja Pieniniemi tunnelmoi.

Kanada-ottelun tappio on Suomen leirissä käsitelty ja unohdettu nopeasti. Nyt kiikarissa on vain turnauksen viimeinen ja tärkein ottelu.

- Kanada-tappiolle emme enää voi mitään, mutta pronssiotteluun ja sen tapahtumiin voimme vaikuttaa. Pelaajat ovat näyttäneet, että kun itseluottamus on kunnossa ja töitä tehdään yhdessä on tulos silloin hyvä. Haluamme päättää tämän kotiturnauksen hyvällä pelillä ja saada hyvän tuloksen, Pieniniemi toteaa.

Suomen ja Ruotsin välinen pronssiottelu alkaa Tikkurilan Valtti Areenalla klo 14.00. 

Olet nyt

Lisää Naisleijonien uutisia