perjantai, 09 marraskuu 2012 14:06

Naisleijonat valmiina USA-otteluun: ”Luotamme viisikon voimaan”

Kirjoittanut

 

Naisten neljän maan turnauksessa joukkueilla on edessä vielä yhdet ottelut ennen mitalipelejä. Suomi kohtaa iltaottelussa kivikovan USA:n, joka taipui edellisessä ottelussaan Kanadalle maalein 3-1.

Suomen joukkueella on alla keskiviikkoinen makea voitto Ruotsista ja torstainen välipäivä. Leijonaluotsi Mika Pieniniemi uskoo välipäivän antavan suojateilleen hyvät lähtökohdat illan USA-otteluun.

- Eilisen päivän rakenne oli hyvin erityyppinen kuin pelipäivinä. Meillä oli joukkueen kanssa oikein mukava päivä ja ilta, siitä on hyvä ammentaa voimaa myös tämänpäiväiseen tärkeään kamppailuun. Joukkueen tunnelma aamujäillä oli hyvä ja olemme valmiina kohtaamaan USA:n, Pieniniemi arvioi.

Tuleva vastustaja on monella tapaa erilainen kuin keskiviikkona kohdattu Ruotsi. Vaatimustaso liikkeen ja fyysisen pelin osalta tulee nousemaan ainakin pykälän verran.

- Kanada-USA –peli oli todella tasainen ottelu on ja on varmaa, että saamme vastaamme fyysisen ja todella hyvin liikkuvan USA:n, päävalmentaja aprikoi.

Leijonat lähtee haastamaan yhdysvaltalaisia vahvan peruspelaamisen ja omien vahvuuksiensa kautta. Päävalmentaja Pieniniemi alleviivaa luottamuksen merkitystä.

- Kaikki lähtee tietysti yksilöstä, kun jokainen luottaa itseensä ja omaan viisikkoonsa on meillä mahdollisuudet mihin vain. Kun jokainen viisikko uskoo omaan tekemiseensä ja omiin vahvuuksiinsa on tämä joukkue parhaimmillaan. Viisikkopeli molempiin suuntiin kaukalossa on ehdottomasti meidän vahvuutemme.

Suomi kohtaa USA:n Tikkurilan Valtti Areenalla klo 19.00.

 

Olet nyt

Lisää Naisleijonien uutisia