torstai, 08 marraskuu 2012 18:12

Leijonapuolustaja Rosa Lindstedt: ”Joukkueen vauhti on kohdillaan”

Kirjoittanut

Lindstedt_Rosa_MM2012.jpg

Naisten turnauksessa on jäljellä vielä yhdet ottelut ennen turnauksen mitalipelejä. Leijonapakki Rosa Lindstedt on ollut tyytyväinen Suomen peliin uuden päävalmentaja Mika Pieniniemen alaisuudessa.

Naisten neljän maan turnauksessa torstai oli pelien osalta välipäivä. Naisleijonat pyhittivät välipäivän harjoituksille, levolle ja tulevaan USA-otteluun valmistautumiselle. Suomen joukkueen varakapteeni Rosa Lindstedt kertoi tunnelman joukkueen sisällä olevan hyvä, kun turnauksesta on takana puolet otteluista.

- Fiilis tähänastisista otteluista on hyvä. Pari peliä Kanadaa vastaan ja eilinen Ruotsi-ottelu ovat osoittaneet että oma ja joukkueen vauhti on kohdillaan, JYP:n riveissä kuluvalla kaudella kamppaileva Lindstedt totesi.

Naisleijonien kapteenin Jenni Hiirikosken kanssa joukkueen ykköspakkiparissa luutiva Lindstedt on ollut tyytyväinen myös yhteistyöhön joukkueen uuden päävalmentaja Mika Pieniniemen kanssa.

- Pidän Mikan ajatusmaailmasta ja tavasta johtaa joukkuetta. Hän on ollut päävalmentajana vasta lyhyen aikaa, joten toistaiseksi suuria muutoksia pelillisiin tai muihin asioihin ei ole tehty. Mika on kuitenkin osannut pilkkoa ja konkretisoida niitä teemoja ja arvoja, joita naisten joukkueessa olemme aiemmin yhdessä luoneet. On ollut helppo valmistautua otteluun kun tavoitteet ovat olleet entistä konkreettisempia, puolustaja arvioi.

Suomen joukkue lähtee ammentamaan keskiviikkoisesta Ruotsin kaadosta voimaa myös tulevaan USA-kohtaamiseen.

- Ruotsia vastaan lataus oli todella kova eikä pelimme notkahtanut edes silloin kun Ruotsi onnistui nousemaan hetkeksi johtoon. USA-ottelusta tulee varmasti erilainen, mutta meidän on tässäkin pelissä uskottava omaan peliimme. USA on hyvin luisteleva porukka ja meiltäkin täytyy löytyä vauhtia. On oltava hyvin hereillä ja valmiina heti ottelun alusta asti, Lindstedt ennakoi.

Suomi kohtaa USA:n naisten neljän maan turnauksessa Tikkurilassa perjantaina.

Olet nyt

Lisää Naisleijonien uutisia