keskiviikko, 07 marraskuu 2012 21:10

Aktiivinen Suomi päihitti Ruotsin naiset maalein 4-2

Kirjoittanut

Naisleijonat ja Ruotsi tarjoilivat Keravan äänekkäälle ja runsaslukuiselle yleisölle keskiviikkona vauhdikkaan kiekkoillan. Vauhdikkaan ottelun ratkaisu nähtiin päätöserässä.

Suomi hallitsi hienoisesti kahta ensimmäistä erää, mutta onnistui viimeistelemään vain yhden osuman. Linda Välimäen ylivoimaosuman esityöstä vastasi kaksikko Jenni Hiirikoski ja Susanna Tapani.

Ottelun ratkaisuhetket nähtiin tapahtumarikkaassa kolmannessa erässä. Ruotsi tuli päätöserään rytinällä ja siirtyi runsaassa minuutissa hetkellisesti jo 1-2-johtoon. Naisleijonat kuitenkin jatkoivat aktiivista hyökkäyspeliään ja se palkittiin. Suomen joukkueen kapteeni Jenni Hiirikoski tasoitti ensin ottelun 2-2 ylivoimalla ja hetkeä myöhemmin puolustaja iski leijonat ottelussa 3-2-johtoon. Suomen naiset kaunistelivat lukemia vielä aivan päätöserän loppupuolella kun Linda Välimäki löi taululle loppulukemat 4-2.  

Ottelun tilastot näet täältä. 

Torstai on naisten neljän maan turnauksessa välipäivä. Turnaus jatkuu perjantaina otteluilla Ruotsi-Kanada ja Suomi-USA.

 

Olet nyt

Lisää Naisleijonien uutisia