keskiviikko, 07 marraskuu 2012 23:55

Naisleijonaluotsi Pieniniemi: ”Jokainen pelaajamme oli tänään valmis voittamaan”

Kirjoittanut

 

Suomi osoitti keskiviikon ottelussa sekä pelillistä että henkistä vahvuutta voittamalla Ruotsin maalein 4-2. Ottelun jälkeen päävalmentaja kiitteli joukkueen latausta ja tapaa, jolla voitto lopulta ansaittiin.

Turnauksen avausottelussa Kanadalle hävinnyt leijonalauma esiintyi Ruotsia vastaan sisukkaasti. Päävalmentaja Mika Pieniniemi näki voiton perustuneen ennen kaikkea oikeanlaiseen lataukseen.

- Tähän peliin valmistautuminen alkoi jo eilen bussissa heti Kanada-ottelun jälkeen. Lataus oli todella vahva ja olen tyytyväinen, ettei tappio Kanadaa vastaan onnistunut horjuttamaan latausta ainakaan tyhjentävästi. Joukkue tuli tähän otteluun akut täynnä, valmentaja kommentoi.

Ensimmäisen voittonsa naisjoukkueen peräsimessä saalistanut leijonaluotsi Pieniniemi jakoi ottelun päätyttyä omilleen tunnustusta sekä henkisestä vahvuudesta, että pelillisistä onnistumisista.

- Tänään jokainen pelaajamme oli valmis voittamaan ja se oli tärkeää. Erityisen hienoa oli, että edes kolmannen erän alussa tulleet Ruotsin maalit eivät lannistaneet joukkuetta yhtään. Tiesimme, että Ruotsi karvaa rajusti, mutta siitä selvisimme levityssyötöillä sekä laadukkaalla paripelillä kulmissa. Päätöserässä joukkueen voitontahto oli niin kova, että se vei meidät lopulta rinnalle ja ohi, Pieniniemi kertasi.

Torstai on joukkueille välipäivä otteluista. Leijonien ohjelmassa on lepoa ja valmistautumista perjantaina häämöttävään USA-kohtaamiseen.

- Aamulla pelaajat nukkuvat pitkään ja sitten aletaan jo suunnata katseita seuraavaan otteluun. Keskitytään vahvistamaan omia hyviä ominaisuuksia ja käydään hieman myös vastustajaa läpi, päävalmentaja kertoi.

Olet nyt

Lisää Naisleijonien uutisia