maanantai, 25 toukokuu 2015 16:35

FOL // ”Nopeus ja veto kehittyivät eniten kauden aikana”

Kirjoittanut
Eppu Karuvaara edustaa seurajoukkuetasolla Jokereita. Eppu Karuvaara edustaa seurajoukkuetasolla Jokereita. Pasi Mennander

C2-nuorissa viime kaudella toiseksi sijoittuneen Helsingin Jokerien hyökkääjä Eppu Karuvaara tähtää ensi kaudeksi Jokerien B-nuoriin.

Hyvää lisäharjoitusta ensi kautta varten Karuvaara saa toukokuun viimeisellä viikolla Vierumäellä, missä hän kuuluu 2000-ikäluokan joukkueeseen Future Olympic Lions -leirillä.

- Odotan innolla tulevaa kautta, ja sitä että pääsisin Jokerien B-nuoriin. Maajoukkuetehtävät ovat myös mielessä. Odotan, että pääsen näyttämään mitä osaan, Karuvaara tuumii.

- Kovaa työntekoa se vaatii, että saisin peliaikaa B-nuorissa ja pääsisin maajoukkueeseen.

Karuvaaran syyskausi ei sujunut odotusten mukaan, koska peli ei kulkenut. Kevätkaudella suunta oli oikea, ja hän osasi odottaa kutsua Future Olympic Lionsiin.

- Olen ollut mukana kaikissa aiemmissa maajoukkuetehtävissä, muun muassa Pohjola-leireillä. FOL-leirillä on hyvä tilaisuus kehittyä muun muassa luistelun saralla.

- Olen hyvä joukkuepelaaja, ja taisteluasenne on kohdallaan joukkueen puolesta. Nuo ovat vahvuuteni. Kauden aikana nopeus ja veto kehittyivät eniten, ja niitä pyrin kehittämään myös ensi kaudella.

Lue myös: Mikä on Future Olympic Lions?

 

Future Olympic Lions vuosi vuodelta

Etsi sivustolta