maanantai, 25 toukokuu 2015 11:37

FOL // C-A -ikäluokkien valmentajat koulutuksessa

Kirjoittanut Toimitus
Valmentajat seurasivat FOL:n päiväharjoituksia. Valmentajat seurasivat FOL:n päiväharjoituksia. Pasi Mennander

Future Olympic Lions -huippuleirillä koulutetaan pelaajien lisäksi C-A -junioreiden valmentajia ja valmennuspäälliköitä.

Leiriviikon aluksi koulutettavina ovat nuorempien ikäluokkien valmentajat, pelaajien vaihtuessa tiistaina alle 18- ja 20-vuotiaiksi myös valmentajat vaihtuvat ikäluokan mukaan. 

Valmennuskoulutuksen asialistalla ovat kauden 2015–2016 kauden painopisteet (pelipaikkakohtaisuus, pelitilanteet ja viisikkopelaaminen), malliharjoitteet ja kansainvälisen pelaamisen vaatimustaso, yhtä lailla koulutuksen aikana vedetään yhteen päättyneen kauden kansainvälinen pelaaminen ja pelin kehittyminen. Lisäksi valmentajien kanssa käydään läpi pelaajan eriytetty kauden aikainen harjoittelu, jossa pääpaino voiman ja luistelun tehostamisessa.

Luentosalissa läpi käytyjä asioita koulutukseen osallistuvat valmentajat pääsevät seuraamaan luentojen välissä Future Olympic Lions -leirin pelaajien jää- ja oheisharjoitteiden aikana. Pelaajien harjoitteiden vetovastuu on maajoukkuevalmentajilla.

2015 Future Olympic Lions -leiri järjestetään 25.-27. toukokuuta. Maanantaista tiistaihin paikalla ovat U16- ja U17-pelaajat,U18- ja U20-pelaajien leiri alkaa tiistaina ja päättyy keskiviikkona.


 

 

Future Olympic Lions vuosi vuodelta

Etsi sivustolta