×

Varoitus

JFolder: :files: Polku ei ole hakemisto. Polku: /data/www/leijonatv3/public_html/media/jw_sigpro/171013_Hockey_Hall_of_Fame_Finland

×

Huomautus

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/jw_sigpro/171013_Hockey_Hall_of_Fame_Finland

sunnuntai, 15 lokakuu 2017 15:12

Jokaisen lätkäfanin koettava Hockey Hall of Fame Finland - 15 kuvakurkistusta uudistuneeseen Jääkiekkomuseoon

Kirjoittanut

Honkavaarasta Koivuun, Laineesta Ketolaan, Lundista Selänteeseen… Tampereella museokeskus Vapriikissa sijaitseva Hockey Hall of Fame Finland vyöryttää vieraiden nähtäväksi ja koettavaksi Suomi-kiekon historian. Jääkiekkomuseo on nähtävä ja koettava itse, mutta tässä gallerian verran kuvakulmia 14.10.2017 avautuneeseen uuteen perusnäyttelyyn. Kuvat avautuvat isompina klikkaamalla.

{gallery}171013_Hockey_Hall_of_Fame_Finland{/gallery}

 

 

Olet nyt

Jääkiekkoleijonat

Suomen Jääkiekkomuseo on vuodesta 1985 alkaen aateloinut suomalaisessa jääkiekkoilussa erityisen ansioituneita henkilöitä Jääkiekkoleijonan arvonimellä. Jääkiekkoleijonat on ryhmitelty pelaajiin, tuomareihin, valmentajiin ja jääkiekkovaikuttajiin. Aateloinnissa käytetään kronologista numerointia.

Suomen Jääkiekkomuseo ry:n hallitus ja Suomen Jääkiekkoliitto nimittävät aatelointitoimikunnan jäsenet, joilla tulee olla laaja tietämys sekä suomalaisen että kansainvälisen jääkiekon historiasta ja nykypäivästä.

Jääkiekkomuseon verkkosivut

Aateloinnit kausi kaudelta

Etsi sivustolta