perjantai, 04 toukokuu 2018 17:38

Mikael Granlund: "Nuori, rohkea ja ennakkoluuloton porukka kasassa"

Kirjoittanut Toimitus
Perjantain ohjelmaan kuului treenien ohella pelaajien kuvaus - kuvattavana kapteeni Mikael Granlund. Perjantain ohjelmaan kuului treenien ohella pelaajien kuvaus - kuvattavana kapteeni Mikael Granlund. Petteri Hietanen

Leijonien kapteenina Tanskan MM-kisoissa toimiva Mikael Granlund kertoo, että päätös lähteä mukaan MM-kisoihin oli helppo. 
 

- Ei tarvinnut miettiä. Uskon, että lähestulkoon kaikki suomalaiset jääkiekkoilijat tulevat aina kun vain suinkin pääsevät, mutta kaikilla on eri syitä ja se on ihan normaalia. Kyllä tämä Leijona-paita kiinnostaa minua kuin varmasti kaikkia muitakin suomalaisia jääkiekkoilijoita.

Leijonissa on käynnissä sukupolvenvaihdos, mukana on paljon nuoria pelaajia.

- Nuori, rohkea ja ennakkoluuloton porukka kasassa. Tottakai, huomenna sen näkee missä mennään, mutta mitä näin viime viikolla peliä niin oli hyvän näköistä lätkää, tällä viikolla joukkueseen liittynyt Granlund sanoo. Ja vaikka pelaajat muuttuvat kisoista toiseen, jotain pysyy myös samana.

- Niillä arvoilla mennään mitä Leijonissa on aina tehty.

Granlund itse pelaa näillä näkymin keskushyökkääjän paikalla, ja harjoituksissa laidoilla ovat viilettäneet Mikko Rantanen ja Kasperi Kapanen.

- Kaksi huippujätkää siinä vierellä.

- Olen pelannut viimeiset pari vuotta enemmän laiturina, mutta koko ikäni sentterinä. Vähän uusia juttuja siinä tulee. Mutta tämä on isompi kaukalo ja vähän eri pelityyli kuin Pohjois-Amerikassa, en usko että siinä tulee mitään ongelmaa. Tehdään hommia ja yritetään saada kiekkoa laitureille.

- Toivottavasti saadaan kiekko pyörimään ja maaliin, Granlund päättää.

Suomi kohtaa MM-kisojen avausottelussaan Etelä-Korean, ottelu pelataan lauantaina Suomen aikaa klo 17.15. Televisiossa ottelun näyttävät C More Sport 1 ja MTV3. Kokonaisuudessaan MM-kisojen otteluohjelma löytyy täältä.
 

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia

A-maajoukkueen kausi 2019-20

7.-10.11.2019:
Karjala-turnaus (EHT), Helsinki
Pääsyliput: Ticketmaster

12.-15.12.2019:
Channel One Cup (EHT), Tshekki & Venäjä

6.-9.2.2020:
Beijer Hockey Games (EHT), Helsinki & Ruotsi

Vko 15, 2020:
2 x FIN-DEN (EHC, Nordic Cup), Suomi

Vko 16, 2020:
2 x NOR-FIN (EHC, Nordic Cup), Norja

Vko 17, 2020:
2 x SWE-FIN (EHC, Nordic Cup,) Ruotsi

30.4.-3.5.2020:
Carlson Hockey Games (EHT), Tshekki

8.-24.5.2020:
MM-kisat, Lausanne & Zürich, Sveitsi

A-maajoukkueen uutiset kausi kaudelta