lauantai, 28 huhtikuu 2018 09:50

Ruotsin mestarit Janne Pesonen ja Tuomas Kiiskinen intoa täynnä Leijonien matkaan Ruotsin EHT-turnaukseen

Kirjoittanut
Janne Pesonen ja Tuomas Kiiskinen tulevat viikonloppuna Leijonien vahvuuteen Ruotsissa. Janne Pesonen ja Tuomas Kiiskinen tulevat viikonloppuna Leijonien vahvuuteen Ruotsissa.

Suomen joukkueeseen liittyy viikonlopun EHT-peleihin Ruotsissa kaksi tuoretta Ruotsin mestaria Janne Pesonen ja Tuomas Kiiskinen. Tapasimme pelaajat torstaisen Venäjä-pelin erätauolla.

Vuoden 2011 maailmanmestari Janne Pesonen pelasi hyvän kauden Ruotsissa.

- Koko kausi meni tasapainoisesti Ruotsissa ja Växjön joukkue pelasi hyvin. Loppua kohden vielä parannettiin, Pesonen analysoi.

- Itse olin kauden puolessa välissä loukkaantunut, siinä olin jonkun verran sivussa.

- Meidät otettiin mestaruuden ratkeamisen jälkeen kaupungissa hienosti vastaan. Mestaruusjuhlat kestivät ihan tarpeeksi pitkään.

- Tosi upeat filikset on olla taas täällä ja päästä Leijona-formuun mukaan. Kyllä tätä innolla odotetaan, Pesonen päättää.

Tuomas Kiiskinen on viihtynyt Växjössä jo neljä kautta.

- Kyllä siellä on kaikki hoidettu niin hyvin, hieno organisaatio. Nimenomaan kun on pärjätty, niin kivahan siellä on pelata.

- Torstaina tultiin Suomeen ja heti katsomaan Venäjä-peliä pikku treenin jälkeen. Viikonloppuna päästään taas Ruotsiin pelaamaan kaksi peliä. Intoa täynnä ollaan taas Leijonissa, Kiiskinen kertoo.

Katso alta video pelaajien haastattelusta.

 

Ruotsin EHT-turnauksen ohjelma, seuranta, tulokset, taulukot ja tilastot
Leijonien rosteri Ruotsin EHT-turnauksessa

 

 

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia