torstai, 12 huhtikuu 2018 22:53

Leijonat kaatoi Latvian 0-5 - Marjamäeltä kehut tehokkuudesta ja erikoistilannepelaamisesta

Kirjoittanut Toimitus
Leijonat kaatoi Latvian 0-5 - Marjamäeltä kehut tehokkuudesta ja erikoistilannepelaamisesta Jukka Salminen

Leijonien päävalmentaja Lauri Marjamäki oli syystäkin tyytyväinen omiensa esitykseen - Leijonat jätti toisena iltana peräkkäin Latvian nollille torstain pelin loppulukemien ollessa 0-5 (0-3, 0-2, 0-0).

- Hyvin tultiin ensimmäiseen erään ja lyötiin lukemaksi 3-0. Yleensä kun johdetaan noilla lukemilla vastustaja lyö kaiken likoon. Toki ei meidän peli ihan pysynyt kasassa ja tietenkin tuli jäähyjäkin paljon kolmannessa erässä.

- Yksi teema tälle viikolle oli tehokkuus ja että pystytään hallitsemaan maalin edustoja. Tänään peli oli oiva osoitus siitä, että ei meillä paljon paikkoja ollut mutta olimme todella tehokkaita.

- Myös erikoistilannepelaaminen toimi. Meillä ei ollut tällä viikolla kuin kolme ylivoimaa ja alivoimaa sitäkin enemmän. Alivoimaprosenttimme oli 100 ja tänään tehtiin myös ylivoimamaali.

- Monet pienet asiat kuten aloitukset ovat menneet eteenpäin. Pelin kanssa on varmasti vielä paljon tekemistä, mutta tietenkin tulokseen pitää olla tyytyväinen: nolla päästettyä maalia ja kaksi nollapeliä, lisäksi Eero (Kilpeläinen) oli tänään erinomainen maalilla.

• 12.4. Latvia-Suomi-ottelun tilastoseuranta tulospalvelussa
• Leijonien rosteri Latvia-otteluissa


Ensi viikolla Leijonat matkustaa Tshekin Pardubiceen, jossa pelataan Tshekin Euro Hockey Tourin turnaus. Huhtikuun viimeisellä viikolla Leijonat kohtaa Euro Hockey Tourin Ruotsin-turnauksen avausottelussaan Venäjän Helsingin Hartwall Arenassa torstaina 26.4. klo 18.30, ottelun liput myy Ticketmaster. Loput turnauksen otteluista pelataan Ruotsissa. Jääkiekon MM-kisat käynnistyvät 4.5. Tanskan Kööpenhaminassa ja Herningissä.

 

 

 

 

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia