torstai, 15 helmikuu 2018 09:01

Marjamäki tyytyväinen Leijonien ylivoiman tehokkuuteen - "Äärimmäisen tärkeää heti alussa"

Kirjoittanut
Maskimies Joonas Kemppainen seurasi aitiopaikalta Eeli Tolvasen maalilaukausta. Maskimies Joonas Kemppainen seurasi aitiopaikalta Eeli Tolvasen maalilaukausta. Lehtikuva

Suomi iski Saksa-ottelussa kolme maalia ylivoimalla. Päävalmentaja Lauri Marjamäki korosti onnistumisen merkitystä ykkösylivoiman pelaajille.

- Oli äärimmäisen tärkeää, että ykkösylivoimamme jätkät saivat onnistumisia heti alussa. Eka maali oli mahtava esimerkki maskipelaamisen merkityksestä, Teemu Hartikainen ja Joonas Kemppainen isoina miehinä maalilla ja sitten ammutaan. Tuollaisia me tarvitsemme.

- Myös viiteen tehtyyn maaliin pitää olla tyytyväinen. Lisäksi alivoimamme oli uhrautuvaa - vaikka Saksan eka kuti menikin sisään, sen jälkeen pelasimme paremmin, Marjamäki sanoi.

Parannettavaakin tietysti löytyy.

- Puolustamisemme oli suhteellisen hyvää, mutta kiekollisessa pelissä ja hyökkäyspelissä on paljon tekemistä. Toisaalta sitä vartenhan näitä pelataan, että saamme kokemuksia eri joukkueista. Oli myös Saksan hyvyyttä, että kiekollinen pelimme näytti vähän huonolta.

Miesten olympiaturnauksen tapahtumasivu Leijonat.fi:ssä

 

 

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia