sunnuntai, 12 marraskuu 2017 14:17

Jokipakka kertoo kuinka Kanada kaatuu: "Puolustetaan tiivisti ja tehdään enemmän maaleja kuin kaveri"

Kirjoittanut Nea Raivio
#2 Jyrki Jokipakka, #37 Mika Pyörälä ja #25 Sakari Manninen #2 Jyrki Jokipakka, #37 Mika Pyörälä ja #25 Sakari Manninen Matti Nenonen

Suomi kohtasi lauantai-iltana Ruotsin. Tunnelma hallissa oli odottava ja riemukas. Leijonat jatkoi turnausta varmoilla otteilla ja kukisti Tre Kronorin numeroin 3-1.

Puolustaja Jyrki Jokipakka oli tyytyväinen Suomen pelin kulkuun.

- Mielestäni pelattiin hyvin tänään. Puolustaminen oli tiivistä ja tehtiin paikoista maalit. Kokonaisuudessaan tämä oli onnistunut peli.

Täysi Hartwall Arena ja ottelu Ruotsia vastaan on varmasti suomalaisen jääkiekkokansan mieluisin mittelö.

- Olihan se hienoa, että oli täysi halli ja fanit pitivät hyvää meteliä. Se tuo tietysti meidän peleihin lisää energiaa.

Miro Heiskasen pakkiparina pelannut Jokipakka kehui vuolaasti nuorta lupausta, joka on turnauksessa tehnyt A-maajoukkuedebyyttinsä.

- Hänestä huomaa, että hän osaa pelata. Miro pelaa rohkeasti eikä arastele. Hänellä on hyvä pelikäsitys ja hän on hyvä kiekon kanssa.

Illan otteluun Kanadaa vastaan puolustajalla on selkeä kuvio siihen, kuinka Kanada kaatuu kotiyleisön edessä.

- Puolustetaan tiivisti ja tehdään enemmän maaleja kuin kaveri.

 

Suomi-Kanada sunnuntaina 12.11. klo 17.30 Helsingin Hartwall Arenassa, päiväpelinä klo 13.30 Venäjä-Tshekki. Karjala-turnauksen tilastot ja joukkueiden kokoonpanot löytyvät täältä. Pääsyliput turnaukseen myy Ticketmaster. Kotikatsomoihin turnauksen välittää Yle.

 

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia